Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 06 21

Entuziastinga idėja virto masiniu visos Lietuvos teniso turnyru

Lietuvoje startavo jau beveik šimtą teniso mėgėjų per visą Lietuvą suvienijęs teniso klubo „Kauno setas“ organizuojamas vasaros vienetų ir dvejetų turnyras, kuriame įvairiausio lygio teniso mėgėjai ras sau įdomų varžovą ir galės pajusti varžybų azartą. Entuziastinga idėja virto masiniu visos Lietuvos turnyru, kuriame apdovanojamas kiekvienas dalyvis.
Lietuvos teniso aistruolis
Lietuvos teniso aistruolis / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Iš pradžių mes tiesiog surengėme teniso mėgėjų turnyrą Kaune. Jis įvyko taip smagiai, kad atsirado norinčiųjų varžytis ir kituose miestuose: Klaipėdoje, Vilniuje, Panevėžyje, kalbėjo vienas idėjos autorių Raimondas Maročka. – Dabar turnyras vienija 86 žmones. Jų žaidimo lygis yra pats įvairiausias – nuo pradedančiojo iki stipraus ir patyrusio. Turnyre gali žaisti visi norintieji teniso mėgėjai. Mūsų turnyras išskirtinis ir tuo, kad kiekvienas dalyvis apdovanojamas puikiais prizais.“
 
Varžybų dalyviai gali pasirinkti vieną iš keturių kategorijų pagal pajėgumą. 1 lyga: stiprūs žaidėjai, žaidžiantys 5 metus ir daugiau, 2 lyga: pažengę žaidėjai, žaidžiantys 3-5 metus, 3 lyga: vidutinio stiprumo žaidėjai, žaidžiantys 2-3 metus, ir 4 lyga: pradedantieji tenisininkai, žaidžiantys 1-2 metus.
 
Teniso mėgėjai gali rungtyniauti dvejetų varžybose (moterų, vyrų ir mišrioji (mix) grupės) ir taip pat vienetų varžybose (viena bendra moterų ir vyrų grupė).
 
Dalyvauti vasaros vienetų ir dvejetų turnyre gali bet kuris teniso mėgėjas. Užsiregistruoti galima adresu www.kaunosetas.lt.

„Šiam turnyrui sukurta ir speciali registravimosi sistema, pasakojo turnyro organizatorius R. Maročka. – Viskas labai paprasta. Žmogus, kuris nori dalyvauti varžybose, mėgautis tenisu, per kelias minutes gali tapti jo dalyviu.“

Turnyras vyks nuo liepos 1 d. iki rugsėjo 25 dienos. Finalinės varžybos numatytos rugsėjo 27–28 d. Kaune.

Visų lygų pirmosios vietos laimėtojai gauna solidžius prizus – 900 Lt vertės dovanų kuponus, 3 val. žaidimo „Megatennis“ aikštyne ir kitų rėmėjų prizų. Antrajai vietai skiriami 600 Lt vertės dovanų kuponai, 3 val. žaidimo „Megatennis“ aikštyne, kiti rėmėjų prizai. Trečiajai vietai – 300 Lt vertės dovanų kuponai, 1 val. žaidimo „Megatennis“ aikštyne, kiti rėmėjų prizai. Visi turnyro dalyviai apdovanojami puikiais marškinėliais ir daugybe kitų prizų.

VIDEO: Entuziastinga idėja virto masiniu visos Lietuvos teniso turnyru

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius