-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 01 30

Keiksmais prapliupusi Andy Murray draugė sukėlė didžiausią skandalą „Australian Open“

Pasak daugelio teniso specialistų, šių metų „Australian Open“ turnyras vyko gana nuobodžiai. Pirmosiomis dienomis užfiksavus kelis sensacingus rezultatus viskas stojo į savas vėžes. Pergales skynė favoritai, jokių dramatiškų dvikovų, jokių didesnių intriguojančių istorijų.
Kim Sears ir Estera Satorova
Kim Sears ir Estera Satorova / The Independent nuotr.

Viskas pasikeitė per Andy Murray ir Tomašo Berdycho „Australian Open“ pusfinalio dvikovą. O daugiausia diskusijų sukėlė ne tenisininkų žaidimas ir Andy Murray pergalė, o jo panelės Kim Sears elgesys.

Dar prieš šią dvikovą žiniasklaidoje mirgėjo daug antraščių apie intriguojančią A.Murray ir T.Berdycho dvikovą, nes Čekijos tenisininką pradėjo treniruoti ilgametis brito treneris. O pergalės kaina – kelialapis į „Australian Open“ finalą. 

Panašu, kad didelės įtampos neatlaikė A.Murray širdies draugė. Nesusitvardžiusi ji viename epizodų prapliupo keiksmais, kuriuos išvydo viso pasaulio sporto aistruoliai – „Fuckin' have it you Czech Fuckin' Fuck“. Tokius žodžius ištarė geriausio Didžiosios Britanijos tenisininko būsima žmona. 

Šie žodžiai, kuriuos K.Sears labai aiškiai artikuliavo, tapo didžiausiu šių metų „Australian Open“ skandalu. „Twitter“ socialiniame tinkle ši tema tapo viena populiariausių.  

K.Sears už tokį elgesį sulaukė daug kritikos. Kai kurie merginą ėmė kaltinti netgi rasistiniais nusižengimais. Tačiau dar daugiau žmonių buvo A.Murray draugės pusėje.

Internautai juokauja, kad tai yra pats tikriausias ir geriausias meilės prisipažinimas savo antrai pusei. Palaikymą skandalo autorei tame pačiame socialiniame tinkle „Twitter“ išreiškė ir 13-ta moterų pasaulio teniso raketė Andrea Petkovič. 

„Aš labai myliu Kim Sears“, – parašė viena geriausių Vokietijos tenisininkių. 

Tenisininkų draugės K.Sears ir Estera Satorova (T.Berdycho draugė) taip pat buvo aptariamos ir dėl prabangių sužadėtuvių žiedų.  

Iškart pastebėta, kad K.Sears žiedas su mažiau karatų rinkoje kainuoja 380 tūkst. dolerių. Tuo tarpu T.Berdychas už E.Satorovos sužadėtuvių žiedą su daugiau karatų paklojo 342 tūkst. dolerių.

VIDEO: What is Kim Sears saying here?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius