-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 06 09

Legendinis tenisininkas Borisas Beckeris tenise pasigenda keiksmažodžių ir sportininkų priešpriešos

Šešis kartus „Didžiojo kirčio“ turnyrų nugalėtojas Borisas Beckeris pasigenda ankstesnių laikų teniso. Dabartinio Novako Džokovičiaus trenerio teigimu, šių laikų tenise trūksta konkurencijos ir tenisininkų priešpriešos.
Borisas Beckeris
Borisas Beckeris / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Borisas Beckeris
Buvusi pirma pasaulio raketė iš Vokietijos mano, kad sportininkai pasidarė per daug bailūs. Esą dabar tenisininkai net bijo nusikeikti ar įžeisti priešininką dėl piniginių baudų, kurias gali gauti.

Pasak legendinio tenisininko, korektiškumas ir mandagumas labai kenkia tenisui. Tokia situacija B.Beckerio manymu susidarė dėl to, kad įvairiuose turnyruose įdiegta daugybė mikrofonų, kurie fiksuoja bet kokį garsą, tarp jų ir tai, ką kalba tenisininkai.

B.Beckerio tvirtinimu, teniso pasaulyje vieša paslaptis, kad, pavyzdžiui, Novakas Džokovičius ir Rogeris Federeris nemėgsta vienas kito. Todėl esą malonus R.Federerio elgesys tėra vaidyba. „Mes turime tikrų asmenybių tenise. Tačiau tiesa yra tokia, kad jie neparodo tikrojo savo veido, nes negali. Jie yra baudžiami, o mikrofonais fiksuojami visi keiksmažodžiai ir panašūs dalykai“ , – nepasitenkinimą reiškia B.Beckeris.

Legendinis Vokietijos tenisininkas įsitikinęs, kad šiek tiek daugiau konkurencijos ir priešpriešos pridėtų daugiau populiarumo tenisui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius