Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 08 02

Novako Džokovičiaus kaimynas olimpiniame kaimelyje – Robertas Javtokas

Geriausias pasaulio tenisininkas Novakas Džokovičius Brazilijoje jau pradėjo savo pasiruošimą Rio de Žaneiro olimpinėms žaidynėms. Serbas gyvena olimpiniame kaimelyje, kuriame sportininkai neretai gali susitikti bei pabendrauti su geriausiais kitų sporto šakų atstovais. Tenisininko kaimynu Rio tapo Lietuvos krepšinio rinktinės kapitonas Robertas Javtokas. Jis nepraleido progos įsiamžinti su pirmąja pasaulio rakete.
Novakas Džokovičius ir Robertas Javtokas
Novakas Džokovičius ir Robertas Javtokas / Facebook.com

N.Džokovičius yra didelis krepšinio mėgėjas ir ne sykį lankėsi Belgrado „Crvena Zvezda“ komandos rungtynėse bei įvairiuose NBA mačuose.

Geriausias pasaulio tenisininkas neblogai sutaria su NBA žvaigždėmis Kobe Bryantu ir Dwyane'u Wade'u ir ne kartą stebėjo „Los Angeles Lakers“ bei „Miami Heat“ rungtynes stipriausioje pasaulio krepšinio lygoje.

Serbijos atstovas šiose Rio de Žaneiro olimpinėse žaidynėse galės palaikyti ir savo šalies komandą, kuri į pagrindines krepšinio varžybas pateko atrankos turnyro pagalba.

Serbija vienoje grupėje rungtyniaus su Prancūzija, JAV, Venesuela, Kinija ir Australija, todėl turėtų patekti į kitą varžybų etapą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius