-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 03 05

Orakulas paskelbė nugalėtojus ir dovanojo nepamirštamą kelionę į Daviso taurės varžybas

Lažybų bendrovė „Orakulas“ įspūdinga dovana prisidėjo prie teniso šventės Lietuvoje ir šešiems žmonėms padovanojo apmokėtą kelionę į Daviso taurės pirmos grupės varžybas Plocke, kur kovos Lenkijos ir Lietuvos teniso rinktinės.
Teniso kamuoliukai
Teniso kamuoliukai / Adam Nurkiewicz. Mediasport nuotr.

Paskutine laimingąja tapo Jolita Katkutė, kuri teisingai atsakė, kad Lietuvos teniso rinktinė, pirmą kartą istorijoje, žais pirmoje Daviso taurės grupėje. Teisingai atsakiusiųjų buvo daugybė, todėl nugalėtojas buvo renkamas burtų keliu. 

Anksčiau teniso gerbėjai teisingai atsakė, kad Lietuvos teniso rinktinei daugiausia pergalių iškovojo Rolandas Muraška. O Ričardas Berankis aukščiausiai pasaulio reitinge buvo pakilęs iki 67-os vietos.

Trys laimingieji į išvyką galės pasiimti ir po vieną draugą. „Orakulas“ apmokėjo kelionę, viešbučius ir bilietus į tris dienas vyksiančias varžybas.  

„Mes tikrai labai nuoširdžiai džiaugiamės, kad su deuce.lt pagalba galėjome surengti tokį konkursą ir žmonėms suteikti galimybę leistis į nepamirštamą kelionę, – kalbėjo „Orakulo“ vadovas Erikas Vainikonis. – Žmonės turės galimybę pajusti ypatingą Daviso taurės atmosferą. Galės savo akimis išvysti žaidžiančius Ričardą Berankį ir Lauryną Grigelį. Taip pat ir geriausius Lenkijos tenisininkus. Linkime smagaus savaitgalio su daug gerų emocijų ir pergalių.“

Daviso taurės varžybos Plocke vyks kovo 6-8 dienomis. Penktadienį nuo 17 valandos Lietuvos laiku bus žaidžiami du vienetų mačai. Šeštadienį 15 valandą prasidės vienintelis dvejetų mačas. Sekmadienį nuo 15 valandos numatyti dar du vienetų mačai.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius