Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 06 21

Prieš pat vestuves palikta teniso žvaigždė Caroline Wozniacki tikisi atsitiesti Vimbldone

Teniso žvaigždė Caroline Wozniacki atrodo jau pamiršta prieš mėnesį skaudžiai pasibaigusią ilgametę meilės istoriją su golfo žvaigžde Rory‘iu McIlroy‘um. 23-ejų metų Danijos tenisininkė jau buvo pasimatavusi vestuvinę suknelę, o kvietimai į vestuves išsiųsti, tačiau R.McIlroy‘us atšaukė vestuves.
Caroline Wozniacki
Caroline Wozniacki / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 „Vimbldonas“

Nesėkmingai pasibaigusi meilės istorija sulaukė didelio dėmesio viso pasaulio žiniasklaidoje, tačiau Caro griežtai atsisakė kalbėti apie iširusius santykius su buvusiu vaikinu.

Tačiau prieš prasidedant Vimbldono turnyrui C.Wozniacki kalbėdama su žurnalistais apie asmeninį gyvenimą ėmė daugiau juokauti, sportininkės veide matyti daugiau šypsenos. Ji pakartojo, kad vis dar nori būti jauna mama, tačiau dabar reikia susirasti antrąją pusę.

„Pirma man reikia susirasti vyrą, kuris padarytų visus reikiamus dalykus“, – juokdamasi kalbėjo C.Wozniacki. 

C.Wozniacki ir R.McIlroy išsiskyrimą skaudžiai išgyveno ir poros gerbėjai. Skirtingą įtaką iširusios meilės istorija turėjo ir sportininkų rezultatams. 

Vos tik po išsiskyrimo R.McIlroy‘us laimėjo golfo turnyrą, o C.Wozniacki „French Open“ čempionato pirmame rate patyrė pralaimėjimą. Dabar Danijos sportininkė visą dėmesį skirs pirmadienį prasidėsiančiam Vimbldono turnyrui ir neabejoja, kad pasirodys geriau nei Paryžiuje. 

„Jaučiu, kad mano žaidimas šiuo metu yra geras ir aš mėgstu žaisti ant žolės, – kalbėjo Caro. – Jeigu nori laimėti „Didžiojo kirčio“ turnyrą privalai būti geros sportinės formos. Palauksim ir pažiūrėsime, kas nutiks. Aš visada į turnyrą atvykstu galvodama, kad galiu nugalėti visus.“ 

Nors C.Wozniacki 67-ias savaites praleido pirmoje geriausių pasaulio tenisininkių vietoje, ji niekada karjeroje dar nelaimėjo „Didžiojo kirčio“ serijos teniso turnyro.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius