Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 04 30

Šmaikštusis Rogeris Federeris sulaukė dar šmaikštesnių gerbėjų komentarų

Rogeris Federeris garsėja ne tik kaip vienas geriausių visų laikų sportininkų, bet ir vienas tų, kurie aistruolius džiugina puikiu humoro jausmu. Šveicarijos tenisininkas pirmą kartą svečiuodamasis Turkijoje ir ruošdamasis ATP serijos varžyboms socialiniame tinkle „Twitter“ publikavo nuotrauką, kurioje jis vilki chalatą ir galvą apsijuosęs rankšluosčiu. R.Federeris paprašė aistruolių sugalvoti nuotraukai pavadinimą.
Rogerio Federerio twitter nuotrauka
Rogerio Federerio „Twitter“ nuotrauka / „Twitter“ nuotr.

Nuotrauka sulaukė didelio populiarumo ir gausybės šmaikščių pavadinimų.

Vieni iškart šveicarą pakrikštijo Turkereriu. Kai kurie spėjo, kad tai gali būti nauja R.Federerio Vimbldono turnyrui skirta apranga. Vimbldone visi žaidėjai privalo žaisti balta apranga. Daugelis pareiškė, kad prie virtuvės šefo drabužių trūksta tik pyrago. 

Kai kurie aistruoliai įsitikinę, kad galvos apdangalas yra naujas sportinės aprangos atributas nuo rėmėjų, kuris padės geriau sugerti prakaitą varžybų metu. 

Tačiau daugiausia simpatijų sulaukė šie nuotraukos pavadinimai – „Grand Slam“ sultonas, Rogervinderis Singhas, Kalifas Rogeris bin Robertas Al Federeris, Turbinatorius, Turbanereris, Saunareris, Trendsetteris, Smurfas, Rogeris – seksualusis šefas. 

Aistruoliai pastebėjo, kad R.Federeris gali tapti naujuoju Turkijos SPA salonų veidu ir kad su tokia kepure jis dažniau turėtų rodytis viešumoje. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius