Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 09 05

To dar nebuvo: aukso žiedus sumainys dvejetų porininkės

Šveicarijos tenisininkė Conny Perrin savo „Twitter“ paskyroje paskelbė, kad tuoksis už savo dvejetų partnerės Taros Moore. Tai taps pirmąja santuoka WTA istorijoje, kurią sudaro tos pačios lyties atstovės.
Tara Moore
Tara Moore / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Ji kiekvieną mano dieną paverčia ypatinga, – savo paskyroje rašė šveicarė. – Tačiau ši diena yra išskirtinė. Aš pasakiau „taip“.

Tai ne pirmas kartas, kai tenisininkė išteka už tos pačios lyties atstovės, tačiau pirmasis, kai abi rungtyniauja WTA moterų varžybose. 2014 metais legendinė JAV tenisininkė Martina Navratilova sumainė žiedus su 44-erių ruse Julija Lemigova.

C.Perrin pasaulio moterų vienetų reitinge užima 245 vietą, o dvejetuose rikiuojasi 146 pozicijoje. Jos būsimoji žmona T.Moore vienetuose yra 171-a, o dvejetų reitinge užima 176 vietą.

Poroje tenisininkės rungtyniauja antrąjį sezoną. Nors keturis kartus žaidė įvairių varžybų finaluose, dar neiškovojo nė vieno trofėjaus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius