Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 11 15

Gintaro Ruplėno tinklaraštis: Apie Berankio ir Grigelio mačą

Gruodžio 9-ąją visų teniso mylėtojų laukia neeilinis įvykis – raketes surems geriausi Lietuvos tenisininkai – Ričardas Berankis ir Laurynas Grigelis. Jau teko girdėti įvairių nuomonių – draugiškas mačas, padarys cirką ir niekas čia rimtai nežais.
Gintaras Ruplėnas
Gintaras Ruplėnas / Asmeninio arch.nuotr.

Norėčiau nesutikti. Profesionalūs sportininkai yra ypatinga padermė. Tiesiog sportininkas negali būti kitokio charakterio, jis tiesiog visada nori laimėti. Nesvarbu, su kuo jis žaidžia. Pažiūrėkit, kaip tenisą žaidžia buvę profesionalūs krepšininkai Marčiulionis ir Maskoliūnas. Jie, juk, viską savo sporto šakose pasiekę, bet kalasi, kaip žūtbūtiniame mače.

Aš treniruojuosi pas trenerį Mažeiką, tai kartais sužaidžiam „ant rezultato“. Aš jau nekalbu apie laimėjimą – jis geimo neduos laimėti. Toks ir turi būti sportininkas, kitaip tu nieko nepasieksi. Be to, manau, Laurynui jau atsibodo būti Ričardo šešėlyje. Jis tikrai norės įrodyti, jog yra nė kiek neprastesnis.

Vadinčiau šitą mačą tikruoju Lietuvos čempionato finalu ir lauksiu tikrai įdomios kovos. Mano favoritas bus Ričardas – kažkaip labiau esame prie jo pripratę, seniai sekam jo pasirodymus, o ir Lietuvoj jis dažniau būna. Tuo labiau ir jo motyvacija turėtų būti didesnė, nes jei laimės Ričardas, visi sakys, kad taip ir turėjo būti, o jei Laurynas – tai pradės svarstyti, kad jau Laurynas geresnis, ir jo duomenys geresni.

Negali Ryčka pralošt. Niekaip negali.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius