Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rytinė 8 minučių mankšta: reikės tik kilimėlio ir išmaniojo laikrodžio

Sportas
Šaltinis: Partnerio turinys Projekto partnerio inicijuotas ir parengtas turinys, turinio kontrolė – partnerio rankose
2021-02-03 09:09
Projekto partnerio turinys
Nors lankymasis sporto klubuose šiuo metu uždraustas, tačiau sportuoti galima ir namuose. Vos kelios minutės mankštos ryte suteiks žvalumo ir energijos visai dienai. Trenerė ir dietistė Rūta Beišytė dalinasi dvylikos pratimų serija, kuri padės paįvairinti savo kasdienę rutiną. Tam, kad rezultatas būtų kuo efektyvesnis, treniruotę galima sekti ir išmaniuosiuose laikrodžiuose.

Kokios naujausiuose „Samsung“ išmaniuosiuose laikrodžiuose „Galaxy Watch3“ esančios funkcijos pasitarnaus sportuojant?
1. Skaičiuokite sudegintų kalorijų kiekį. Geriausias būdas pagerinti fizinę savijautą ar padailinti kūno linijas yra prižiūrėti savo mitybą, tačiau vesti suvartoto maisto statistiką, skaičiuoti maistines vertes gali būti painu. Leiskite išmaniajam laikrodžiui arba programėlei tai padaryti už jus. Mobiliosios programėlė suteikia galimybę įvesti savo dažniausiai valgomus maisto produktus ar patiekalus, pažymėti jų maistinę vertę, angliavandenių, riebalų bei baltymų kiekį, o išmaniajame laikrodyje esantis automatinis dinaminių treniruočių aptikimas leis tiksliai įvertinti jūsų fizinės veiklos efektyvumą.
2. Sekite deguonies lygį kraujyje. Išmanaus laikrodžio pagalba galima išmatuoti sunaudojamą deguonies kiekį, kurį organizmas pasisavina intensyvaus fizinio krūvio metu. „SpO2“ lygį nustatyti padės raudonieji LED ir infraraudonieji spinduliai. Šį rodiklį dažnai seka profesionalūs sportininkai, nes kraujo prisotinimas deguonimi yra tiesiogiai susijęs su fizinės veiklos efektyvumu. Jis padeda nustatyti fizinį pasirengimą ir treniruočių našumą, leidžia matyti progresą bei padeda pagerinti ištvermę.
3. Nepamirškite pulso matavimo. Nuolat sekant širdies darbą galima identifikuoti, kurie pratimai pareikalauja daugiausiai jėgų, o ilgalaikis stebėjimas gali suteikti naudingų įžvalgų apie širdies veiklą.
4. Analizuokite bėgimo rezultatus. „Galaxy Watch3“ išmaniuosiuose laikrodžiuose integruota bėgimo analizės funkcija ypač pravers tiems, kurie nori nuolat stebėti savo pasiekimus šioje srityje. Ji leis sekti treniruotės rezultatus realiu laiku ir peržvelgti juos po bėgimo, kai kiekvienam vartotojui pateikiama svarbiausia informacija, padėsianti pagerinti fizinę formą bei išvengti sužeidimų
5. Apžvelkite rezultatus. Laikrodį susiejus su „Samsung“ telefonuose esančia sveikatingumo programėle „S Health“, joje galima rasti ne tik fizinės veiklos rezultatų suvestinę, progresą, tačiau ir platų treniruočių pasirinkimą. Tereikės savo „Galaxy“ išmaniajame telefone pasirinkti norimą sporto užsiėmimą iš 120 pateiktų treniruočių, transliuoti ją per televizorių ar telefoną, o „Galaxy Watch3“ laikrodis automatiškai seks visą treniruotę.

Taip pat žiūrėkite

 
Užsisakykite 15min naujienlaiškius