-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 11 16

Dvigubą Europos taurės testą „Lietkabelis“ pasitinka be dviejų naudingiausių žaidėjų

Panevėžio „Lietkabelis“ šią savaitę per 48 valandas sužais dvejas Europos taurės rungtynes su turnyro favoritais laikomais Krasnodaro „Lokomotiv“ ir Bolonijos „Virtus“ klubais, tačiau šiame dvigubame lyderių egzamine Aukštaitijos ekipa turės verstis be dviejų naudingiausių krepšininkų, praneša 15min šaltiniai.
Gytis Masiulis
Gytis Masiulis / Roko Lukoševičiaus / 15min nuotr.

COVID-19 išblaškytas Panevėžio „Lietkabelis“ antradienį 18.30 val. Krasnodare susirems su lietuviškuoju „Lokomotiv“, o ketvirtadienį 19.00 val. Bolonijoje jų lauks be pralaimėjimų žengianti ir vietos Eurolygoje siekianti „Virtus“, tačiau šiuose mačuose Nenadas Čanakas turės verstis be Gyčio Masiulio ir Marino Maričiaus, dviejų naudingiausių „Lietkabelio“ krepšininkų Europos taurėje.

Vasarą Panevėžio komandą papildęs 22-ejų G.Masiulis šį sezoną per 28 minutes vidutiniškai renka po 12,6 taško (42,1 proc. trit., 93,8 proc. baud.), atkovoja po 6 kamuolius ir fiksuoja po 14,8 naudingumo balo.

Tuo metu kroato M.Maričiaus sąskaitoje – 9,6 taško, 5,6 atkovoto kamuolio ir 9,4 naudingumo balo per beveik 23 minutes.

Priekinėje „Lietkabelio“ linijoje lieka Gabrielius Maldūnas, jaunasis žalgirietis Erikas Venskus ir Europos taurėje kol kas tik tris minutes žaidęs Paulius Poška.

„Lietkabelio“ ekipoje iš viso buvo užfiksuoti net devyni teigiami COVID-19 atvejai – šeši žaidėjai bei trys personalo nariai. Tai ne tik išdarkė treniruočių procesą, bet ir privertė nukelti penkerias rungtynes – dvejas Europos taurėje bei trejas Lietuvos krepšinio lygoje.

Pirmajame grupių etapo rate mačus „Virtus“ ir „Lokomotiv“ ekipoms panevėžiečiai namuose pralaimėjo bendru 44 taškų skirtumu.

„Reikės žaisti. Praktiškai olimpinis principas. Būkime biedni, bet teisingi – mūsų laukia „Virtus“ ir „Lokomotiv“. Tai Eurolygos lygio komandos, o mes vyksime po tokių dviejų sunkių savaičių. Nuotaikos slogios, bet kausimės“, – prieš dvi dienas portalui 15min teigė „Lietkabelio“ vadovas Martynas Purlys.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius