Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 11 18

E.Kanterio brolis dėl saugumo sumetimų kartu su komanda nevyks į Turkiją

Praėjusį sezoną Alytaus „Dzūkijos“ klube užbaigęs Keremas Kanteris, šį sezoną rungtyniaujantis Badalonos „Joventut“ ekipoje, nevyks į Turkiją, kur Ispanijos komanda žais Europos taurės susitikimą.
Kerem Kanter
Kerem Kanter / Vidmanto Balkūno / 15min nuotr.
Temos: 1 Turkija

Pagarsėjusio Turkijos prezidento Recepo Tayyipo Erdogano kritiko Eneso Kanterio brolis apie tai pranešė socialiniame tinkle „Twitter“.

„Nekeliausiu į Turkiją žaisti lapkričio 20-osios Europos taurės rungtynių. Atsiprašau Turkijos krepšinių sirgalių, norėjusių mane išvysti žaidžiantį gimtajame mieste. Linkiu sėkmės savo komandai“, – rašė K.Kanteris.

Nors tikslios nenori vykti į Turkiją krepšininkas neatskleidė, praktiškai neabejojama, jog tokį sprendimą jis priėmė dėl savo saugumo.

NBA rungtyniaujantis jo brolis ne vienerius metus reiškia kritiką dabartiniam prezidentui, o šio šalininkai E.Kanterį kaltina prisidedant prie teroristinių organizacijų veiklos.

Maža to, praėjusiais metais už „paramą teroristiniam judėjimui“ 15 metų laisvės atėmimo bausme buvo nuteistas Eneso ir Keremo tėvas Mehmetas.

E.Kanteris dar praėjusį sausį dėl savo saugumo nevyko į Londoną – turkas tikino, jog ten jį gali pavyti R.T.Erdogano užsakyti samdomi žudikai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius