Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 12 10

„EuroCup“ reitinge – „Ryto“ šuolis ir ženklus M.Kalniečio ir M.Kuzminsko klubo nuosmukis

Europos krepšinio naujienų portalas „EuroHoops“ pristatė trečiąjį Europos taurės turnyro reitingą, kuriame pastebimą šuolį atliko Vilniaus „Rytas“. Priešingai nei lietuviškasis Krasnodaro „Lokomotiv“ klubas, su Podgoricos „Budučnost“ patyręs rekordinį nuosmukį.
Mantas Kalnietis
Mantas Kalnietis / Roko Lukoševičiaus / 15min nuotr.

3 pergales per 8 „EuroCup“ turus iškovoję vilniečiai pakilo trimis pozicijomis į 17-ąją vietą.

„Lietuvos klubas išgyvena ypatingą Europos taurės kelionę. Jie laimėjo tik trejas rungtynes, bet dukart nugalėjo „Lokomotiv“, kurie turi tiek pat pergalių. Patekti į kitą etapą laimint prieš „Tofaš“ ir žaidžiant Venecijoje nėra pats lengviausias kelias. Bet tai vienintelis jiems likęs kelias“, – rašo Aris Barkas iš „EuroHoops“.

Apžvalgininkas kritiškai įvertino Krasnodaro „Lokomotiv“ kritimą. Rusijos klubas smuktelėjo per 6 pozicijas į 12 vietą.

„Kas galėjo pamanyti, kad likus dviem turams iki reguliariojo sezono pabaigos, „Lokomotiv“ galės grėsti iškritimas? Dabar jie turi kautis iki paskutinio turo ir net to gali būti per maža, – rašo „EuroHoops“. – Tai buvo pirmoje vietoje reitinguota komanda, bet nuo to laiko jie leidžiasi žemyn stačia galva. Treneris Luca Banchi buvo atleistas, o Krasnodaro žvaigždynas turi galimybę išgelbėti sezoną. Tačiau dabar jie ant iškritimo ribos. Daugiau tai nebėra saugus pasirinkimas.“

Pirmajame reitingo penkete yra du vilniečių grupės varžovai: į trečią poziciją net šešiomis vietomis pakilo Venecijos „Reyer“, o į penktąją per tris smuktelėjo Belgrado „Partizan“.

Malagos „Unicaja“ yra „EuroHoops“ reitingo viršūnėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius