Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 01 02

Pergale džiaugęsis D.Suttonas: „Nenustojome kautis ir išlikome kieti“

Dominique'as Suttonas sužaidė sezono rungtynes, o jo tempiamas Vilniaus „Rytas“ namuose 80:74 Europos taurės „Top 16“ starte palaužė Belgrado „Partizan“. Amerikietis po pergalės akcentavo, kad vilniečiai žaidė kietą krepšinį.
Dominique'as Suttonas ir DJ Seeley
Europos taurė: „Rytas“ - „Partizan“ / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

„Neblogai laikėmės rungtynių plano, bet atidavėme nemažai taškų žaidime vienas prieš vieną ir greitose atakose, – pabrėžė D.Suttonas, iš karto po rungtynių bendravęs su Europos taurės reporteriu. – Tačiau nenustojome kautis ir išlikome kieti visas 40 minučių.“

Paklaustas, ar mato savo komandos pagerėjimą lyginant su praėjusiais metais, D.Suttonas kalbėjo: „Praėję metai yra praėję metai. Mes kaunamės, varžomės sunkiai ir tą darysime šiais metais.

Jei mums pavyks, viskas bus gerai.“

D.Suttonas nugalėtojams pelnė 21 tašką (6/9 dvit., 2/3 trit., 3/5 baud. met.) ir surinko 28 naudingumo balus. Taip pat jis atkovojo 5 kamuolius ir išprovokavo net 9 varžovų pražangas.

Vilniečių treneris Dainius Adomaitis buvo patenkintas rungtynėmis ir kalbėjo, kad šis laimėjimas namuose yra labai svarbus psichologiškai.

„Jei nori patekti į kitą etapą, reikia laimėti viską namuose. Gal tai yra spaudimas, bet vaikinai gerai padirbėjo“, – šypsojosi specialistas.

Taip pat D.Adomaitis pažymėjo, kad abi komandos po pertraukos užtaisė kai kurias skyles gynyboje ir tikino, kad yra patenkintas auklėtinių koncentracija ginant savo krepšį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius