-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 10 29

Treneris po mačo apsipylė ašaromis: netrukus atskriejo žinia apie viruso pasiglemžtą gyvybę

Europos taurėje trečiadienio vakarą įvyko istorinės rungtynės – pirmą kartą Europos krepšinio turnyre tarpusavyje susigrūmė dvi Juodkalnijos komandos. Tačiau nepaisant to, jog mačas turėjo įspūdingą atomazgą, laimėtojų treneris po susitikimo liejo ašaras ne iš džiaugsmo, o iš liūdesio.
Mihailo Pavičevičius
Mihailo Pavičevičius / Stopkadras

B grupės susitikime Baro „Mornar“ nugalėjo Podgoricos „Budučnost“ ekipą 85:82.

Dramatišką pergalę lėmė didvyriškas Isaiah Whiteheado pataikytas tritaškis likus žaisti vos 0,8 sek. ketvirtajame kėlinyje.

„Mornar“ ekipai tai buvo trečioji pergalė ir pagal jas Baro komanda pasivijo „Budučnost“, bet duodamas interviu po laimėjimo vyriausiasis komandos treneris Mihailo Pavičevičius nenulaikė ašarų.

To priežastis – pastarosiomis savaitėmis „Mornar“ užklupęs koronavirusas, palietęs ne tik komandos žaidėjus, bet ir vadovus.

„Noriu pasveikinti mūsų žaidėjus. Ši pergalė skirta mūsų savininkui, esančiam ligoninėje, ir komandos direktoriui, kuris taip pat ligoninėje. Ši pergalė skirta ir visiems mūsų traumuotiems žaidėjams. Noriu tik padėkoti žaidėjams, kurie aikštėje atidavė širdį, kovojo iki pabaigos. Matėte paskutinį metimą... Tai – didi pergalė. Tikiuosi, kad tai mums padės“, – emocingai kalbėjo „Mornar“ klubo strategas.

M.Pavičevičiui ši situacija kelia papildomą rūpestį dėl to, jog klubo savininkas ir prezidentas, šiuo metu esantis ligoninėje, yra jo brolis Džordžije.

Be klubo savininko ir direktoriaus, COVID-19 buvo nustatytas trims Baro ekipos krepšininkams, o jau ketvirtadienio popietę komandos sirgalius pasiekė ir tragiška žinia.

„Mornar“ socialiniuose tinkluose pranešė, jog mirė ligoninėje buvęs komandos narys Luka Macanovičius. 55-erių sulaukęs asmuo ilgus metus dirbo Baro ekipoje, o pastaruoju metu rūpinosi „Mornar“ finansine apskaita ir prižiūrėjo socialinius tinklus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius