Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 03 04

Turkai ir italai susitarė: dėl koronaviruso draudimų nukeltas mačas vyks Belgrade

Antradienį Stambule turėjęs vykti lemiamas Europos taurės susitikimas tarp „Daruššafaka“ ir Bolonijos „Virtus“ klubų bus sužaistas neutralioje aikštėje Belgrade.
Milošas Teodosičius
Milošas Teodosičius / „Scanpix“ nuotr.

Rungtynės Stambule neįvyko dėl Turkijos valdžios draudimo. Ji yra priėmusi sprendimą dėl koronaviruso grėsmės nepriimti svečių iš Italijos ir kitų pavojingo viruso paveiktų šalių.

Iš pradžių grasinusi Italijos klubui techniniu pralaimėjimu, galiausiai Eurolyga nusprendė, kad geriausia išeitis šioje situacijoje – atšaukti rungtynes.

Iš pradžių buvo pasirodę pranešimai, kad susitikimas gali būti perkeltas į Berlyną, bet galiausiai klubai susitarė su Serbijos sveikatos ministerija ir rungtynes žais Belgrado „Štark“ arenoje. Jos prasidės ketvirtadienį 19.15 val. Lietuvos laiku.

Stambulo ir Bolonijos komandų rungtynės abiem ekipoms yra žūtbūtinės svarbos – mačo nugalėtojas pateks į ketvirtfinalį, o pralaimėtojas baigs kelionę link Europos taurės turnyro trofėjaus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius