-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 07 03

„urBONUSas“: R.Jarutis – atvirai apie „Ryto“ situaciją ir naujienas Vilniaus klube

Vilniaus „Rytas“ verčia naują lapą. Kvietimo į Eurolygą negavęs sostinės klubas atsivertė dokumentą su užrašu „planas B“ ir veržiasi diržus. Apie „Ryto“ klubo viziją krepšinio podkaste „urBONUSas“ pasakojo naujasis sostinės ekipos direktorius Rolandas Jarutis.
Rolandas Jarutis „urBONUSe“ pristatė „Ryto“ klubo viziją
Rolandas Jarutis „urBONUSe“ pristatė „Ryto“ klubo viziją / Roko Lukoševičiaus nuotr.

Kaip keisis „Ryto“ biudžetas?

Kokių permainų jau greitu metu sulauksime Vilniaus klubo organizacijoje?

Kaip „Rytas“ pasimokė iš Dominique'o Suttono situacijos?

Koks bus naujas „Ryto“ ekipos veidas visuomenės akyse?

Į visus šiuos klausimus R.Jarutis atsakė 15min krepšinio podkaste „urBONUSas“:

„urBONUSas“ su R.Jaručiu apie: netikėtą karjeros posūkį į „Rytą“ (1:30); pirmuosius darbus Vilniuje (6:08); A.Marčiulionio išlaikymą ir „Partizan“ modelį Vilniuje (11:35); labai tikėtiną naują A.Gronskio karjeros posūkį (17:50); kaip „Rytas“ būtų atrodęs Eurolygoje (19:35); mažėsiantį „Ryto“ biudžetą (24:45); D.Adomaičio darbų vertinimą (27:10); kaip būtų sprendęs D.Suttono situaciją (34:20); požiūrį į „B tribūną“ (36:03); Ch.Kramerio ateitį klube (37:40); naują „Ryto“ politiką dėl legionierių (39:30); lietuvius, kurie liks „Ryte“ ir kurie gali palikti sostinę (41:37); D.Sirvydžio šansus išvažiuoti į NBA (47:40); hierarchiją „Ryto“ vadovybėje (49:50); J.Kazlausko galimybes tapti „Ryto“ prezidentu (51:05); R.Jaručio tapatybę krepšinyje (53:10).

Podkasto „urBONUSas“ taip pat ieškokite portale 15min ir 24sek, 15min audioprogramėlėje 15min Klausyk, kitose platformose „Podbean“, „SoundCloud“, „Spotify“.

15min pristatė pirmąją mobiliąją programėlę Lietuvoje, skirtą tik lietuviškam informaciniam ir pramoginiam audioturiniui. Programėlę 15min Klausyk galima nemokamai parsisiųsti iš „Google Play“ ir „App Store“ parduotuvių.

Norintys pasiklausyti įdomiausių 15min straipsnių, dienos naujienų ar podkastų, vadinamųjų tinklalaidžių, savo kompiuteriuose tai gali padaryti įvedę adresą www.15min.lt/klausyk.

Klausykite „urBONUSo“ kiekvieną savaitę. Šiame krepšinio podkaste girdėsite išsamius žurnalisto Donato Urbono pokalbius su savo sričių profesionalais, artimiau susipažinsite su spalvingomis krepšinio asmenybėmis ir jų darbo užkulisiais, klausysite diskusijų apie aktualiausius įvykius krepšinio pasaulyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius