-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 01 07

Virginijus Šeškus po pergalės Europos taurėje: „Kartais ir neteisingai aprėkiu žmones“

„Simas Jasaitis ir Kšištofas Lavrinovičius matė daug trenerių, bet tokio kaip aš, turbūt, tikrai nematė. Būna emocijų, bet jos be rimtų pykčių – viskas baigiasi per 5 sekundes. Kartais būna, kad neteisingai aprėkiu žmones, bet toks mūsų darbas“, – po pergalingo starto Europos taurės turnyro „Last 32“ etape prieš Zgorželeco „Turow“ krepšininkus 98:86 linksmai kalbėjo „Lietuvos ryto“ treneris Virginijus Šeškus.
Virginijus Šeškus
Virginijus Šeškus / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Prisijunkite prie daugiau kaip 11 tūkst. sporto mėgėjų – tapkite 15min.lt sporto grupės nariu „Facebook“ tinkle. Spauskite LIKE.

Sostinės komanda pergalingai pradėjo Europos taurės turnyro L grupės dvikovas – be didesnio vargo laimėta prieš Lenkijos atstovus. Vilniečiai galėjo įveikti svečius 20-22 taškų skirtumu, tačiau rungtynių pabaigoje apsiramino, leido „Turow“ žaidėjams spurtuoti 14:2 ir nugalėjo „vos“ 12 taškų skirtumu.

„Reikia pasidžiaugti visomis rungtynėmis, išskyrus paskutines 40 sekundžių. Sustojome ir viskas. Vyrai žaidė tikrai neblogai  – vieni gynyboje, kiti – puolime. Po pralaimėjimo „Neptūnui“ LKL čempionate vyravo tam tikra įtampa, todėl džiaugiuosi, jog šiandien pasisekė laimėti. Sakiau, kad bus labai svarbu įmesti kuo daugiau taškų, nes varžovai gerai pataiko. Galiu tik pagirti vyrus. Noriu išskirti Kšištofą Lavrinovičių, nes žaidė labai gerai – kai jis buvo aikštėje, mūsų vidurio puolėjas Antanas Kavaliauskas galėjo pailsėti. Tapome labai gera komanda – su K.Lavrinovičiumi ir A.Kavaliausku žaidžiame įvariapusišką žaidimą ir varžovams pridarome daug problemų“, – sakė strategas.

„Turow“ treneris serbas Miodragas Rajkovičius po nesėkmės gyrė „Lietuvos rytą“ ir vadino vilniečius Eurolygos lygio komanda: „Vilniečiai ir pirmajame turnyro etape kovojo labai gerai, o dabar tęsia pradėtą darbą. Sunku laimėti Vilniuje, kai turi 10 žaidėjų, iš kurių du yra traumuoti. Nors „Lietuvos rytas“ mūsų nenustebino, vis dėlto rezultatu esu patenkintas ir manau, kad galime kovoti geriau ir tai darysime namie. Nors niekas ir neprognozuoja, kad „Lietuvos rytas“ gali laimėti Europos taurę, bet jis tai gali padaryti, nes nejaučia jokio spaudimo.“
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius