Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 05 01

A.Trinchieri apie svarbiausią „Bayern“ ataką: „Taip gali arba bepročiai, arba išties ypatingi“

Skaudų dūrį pirmosiose Eurolygos ketvirtfinalio rungtynėse gavę Miuncheno „Bayern“ krepšininkai atsitiesė ir išplėšė penktąsias serijos rungtynes. O tą padarė ypač efektingu būdu.

„Bayern“ širdis dužo, kai pirmųjų rungtynių paskutinę sekundę Zachas LeDay pataikė dvitaškį ir išplėšė Milano „Olimpia“ pergalę 79:78.

Vėliau bavarai pralaimėjo ir antrąjį mačą, atsilikdami 0-2 ir, atrodytų, prarasdami viltį iškopti į finalo ketvertą.

Bet Andrea Trinchieri auklėtiniai sugrįžo į pergalingas vėžes ir dviem pergalėmis Miunchene atstatė pusiausvyrą ketvirtfinalyje.

Ypač įspūdingai „Bayern“ laimėjo ketvirtąjį mačą, kurio didžiąją dalį vijosi net iki 13 taškų savo persvarą užauginusią „Olimpia“, bet galiausiai perlaužė rungtynes paskutinėmis ketvirtojo kėlinio minutėmis.

VIDEO: Miunchene – griausmingas šūvis su sirena ir iš pykčio sprogęs A.Trinchieri

„Milanas sužaidė puikias rungtynes. Jie pataikė neįtikėtinus metimus – Delaney, Shieldsas, Punteris. Jie tikrai žaidė puikiai ir mums buvo sunku išsilaikyti rungtynėse. Jie sukūrė puikių epizodų pabaigoje, o mums sekėsi sunkiai tai atlaikyti, – pirmiausia varžovus po savo auklėtinių pergalės pagyrė A.Trinchieri. – Bet mes parodėme charakterį. Radome būdą, kaip sugrįžti į rungtynes ir pakeisti jų eigą, o tai padarėme puikiai gindamiesi. O tuomet užbaigėme svarbias atakas. Kai užbaigi tokias atakas, dažniausiai laimi.“

„Bayern“ rungtynių pabaigoje žaidė ne tik efektyviai, bet ir efektingai.

Paulis Zipseris ketvirtojo kėlinio viduryje įspūdingai sugrūdo kamuolį per galvą Kyle'ui Hinesui, o likus mažiau nei 24 sekundėms Vladimiras Lučičius išvedė savo komandą į priekį neįtikėtinai užbaigdamas greitą ataką.

VIDEO: Kiečiausias atkrintamųjų dėjimas? „Bayern“ aukštaūgis sugrūdo kamuolį per varžovo rankas

„Manau, kad sugrįžus į rungtynes išsiveržti į priekį tokiu „alley-oop“ dėjimu likus 23,8 sek. gali tik visiški bepročiai arba išties ypatingi“, – po pergalės akcentavo A.Trinchieri.

Savo ruožtu „Olimpia“ strategui Ettore Messinai neliko nieko kito, kaip tik pasveikinti varžovus su pergale ir tikėtis kitokios mačo baigties antradienį.

Euroleague.net/Ettore Messina
Euroleague.net/Ettore Messina

„Sveikinimai „Bayern“, jie išlaikė tikėjimą ir atrodo, kad sugrąžino mums skolą už tai, ką mes padarėme pirmose serijos rungtynėse. Kaip mes sugrįžome nepaisydami visų prognozių tose rungtynėse, taip „Bayern“ sugrįžo šiose. Kai atrodė, kad niekas neveikia, jie išlaikė tikėjimą ir žaidė kietai, o mes pasižymėjome dviem neigiamais aspektais: per dažnai klydome ir suteikėme jiems šansus greitai užpulti bei per daug kartų prasižengėme prieš metikus, kas nebuvo labai protinga.

Turime kontroliuoti tokius dalykus, kadangi negali kontroliuoti pataikymo procento – jis tai šoka aukštyn, tai leidžiasi žemyn. Dabar laukiame penktųjų rungtynių, kad išsiaiškintume, kas geresni ir kas keliaus į finalo ketvertą“, – užbaigė E.Messina.

VIDEO: Gražiausias pergalingas dėjimas Eurolygos istorijoje? „Bayern“ kapitono bausmė varžovui ir lankui

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius