Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 07 07

„Barcelona“ tvirtina ispanišką branduolį: susiejo ateitį su N.Mirotičiaus dubleriu

Pierre'as Oriola dar pirmadienio popietę apsilankė Šarūno Jasikevičiaus pristatymo konferencijoje, o jau kitą dieną pats raitė parašą ant naujos sutarties su „Barcelona“. Katalonas ilgam lieka stipriausiame autonominio Ispanijos regiono klube.
Pierre'as Oriola
Pierre'as Oriola / Getty Images/Euroleague.net nuotr.

Oficialiai pranešama, kad P.Oriola su „Barca“ sudarė naują ketverių metų sutartį, baigsiančią galioti 2024 m. vasarą.

„Pierre'as Oriola žais „Barca“ komandoje iki 2024 m. birželio 30-osios. Tai reiškia, kad treneris Šarūnas Jasikevičius galės remtis žaidėju su puikia gynyba ir puolimu, visuomet aikštelėje atiduodančiu visą širdį“, – teigiama „Barcelona“ pranešime.

27-erių krepšininkas, praėjusiais metais su Ispanijos rinktine tapęs pasaulio čempionu, Barselonos komandą papildė 2017 m., kai atvyko iš „Valencia“ klubo.

Sunkiojo krašto ir vidurio puolėjo pozicijose galintis žaisti P.Oriola praėjusiame sezone dažniausiai kildavo nuo suolo keisdamas ryškiausią katalonų žvaigždę Nikolą Mirotičių bei Eurolygoje rinko po 3,8 taško ir 2,1 atkovoto kamuolio per susitikimą.

Sėkmingiausiai stipriausiame žemyno turnyre jis rungtyniavo debiutuodamas, kai 2017-2018 m. Eurolygoje pelnydavo po 8,3 taško ir sugriebdavo po 3,5 kamuolio.

P.Oriola yra vienas iš nedaugelio Ispanijos pilietybę turinčių pagrindinės „Barcelona“ sudėties žaidėjų – be jo Katalonijos klube žaidžia ir N.Mirotičius, Alexas Abrinesas ir Victoras Claveras.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius