Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 05 07

„Baskonia“ pakeitimas L.Vildozai – pasaulio čempionas iš Andoros

„New York Knicks“ pasiūlymą priėmusį Lucą Vildozą praradęs Vitorijos „Baskonia“ klubas argentiniečio paliktą skylę kamšys patyrusiu Ispanijos rinktinės įžaidėju.
Quino Colomas
Quino Colomas / „Scanpix“ nuotr.

Baskų krašto klubas pranešė, kad pasirašė sutartį su 32-ejų Quino Colomu, šį sezoną rungtyniavusiu Belgrado „Crvena zvezda“ komandoje.

Klubas ir žaidėjas sudarė sutartį iki šio sezono pabaigos.

Q.Colomas šį sezoną gindamas „Crvena zvezda“ garbę Eurolygoje rinko po 6,6 taško ir 2,5 rezultatyvaus perdavimo per susitikimą.

Į Ispanijos ACB lygą jis grįžta po metų pertraukos – 2019-2020 m. sezone 187 cm ūgio įžaidėjas atstovavo „Valencia“ komandai.

Roko Lukoševičiaus / 15min nuotr./Joaquin Colom
Roko Lukoševičiaus / 15min nuotr./Joaquin Colom

Andoroje gimęs, bet dvigubą Andoros ir Ispanijos pilietybę turintis ir Ispanijos rinktinei atstovaujantis 2019 m. pasaulio čempionas anksčiau dar yra žaidęs tokiuose klubuose, kaip Kazanės UNIKS, Saragosos CAI, Bilbao „Basket“ ir kt.

Vitorijoje jam teks užpildyti L.Vildozos paliktus batus. Argentinietis, Eurolygoje rinkęs po 10,3 taško ir 3,5 rezultatyvaus perdavimo šį sezoną, su „Knicks“ prieš kelias dienas sudarė ketverių metų 13,6 mln. JAV dolerių sutartį, kurioje garantuoti tik pirmieji metai.

„Baskonia“ Ispanijos pirmenybėse yra laimėjusi 22 ir pralaimėjusi 9 susitikimus bei užima penktąją vietą. Duško Ivanovičiaus komanda, kurioje žaidžia Rokas Giedraitis ir Tadas Sedekerskis, jau užsitikrino vietą atkrintamosiose varžybose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius