Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 10 25

Baskų netektis – traumą patyręs R.Giedraitis praleis Eurolygos dvigubą savaitę

Eurolygoje įsibėgėjusi Vitorijos „Baskonia“ sulaukė prastų žinių iš gydytojų. Paaiškėjo, kad traumą Ispanijos pirmenybių rungtynėse patyręs Rokas Giedraitis bus priverstas praleisti komandos išvyką į Rusiją Eurolygos dvigubos savaitės metu.
Rokas Giedraitis
Rokas Giedraitis / Getty Images/Euroleague.net nuotr.

Baskų klubas pranešė, kad čiurnos traumą patyręs lietuvis nevyks su komanda į Rusiją, kur trečiadienį „Baskonia“ žais prieš Kazanės UNIKS, o penktadienį – prieš Sankt Peterburgo „Zenit“.

Žinia apie R.Giedraičio traumą baskus pasiekė kaip tik tada, kai šie jau pajuto kraujo skonį Eurolygoje. Dviem pralaimėjimais turnyrą pradėjusi Vitorijos komanda per paskutinius tris turus iškovojo tris pergales prieš Atėnų „Panathinaikos“, Berlyno ALBA ir „Monaco“ komandas.

Tiesa, R.Giedraičio ir Tado Sedekerskio atstovaujamai komandai prasčiau sekasi Ispanijos ACB lygoje. Baskai ten per septynis mačus laimėjo tik triskart.

R.Giedraitis šį sezoną Eurolygoje yra antras pagal rezultatyvumą komandos žaidėjas – per mačą jis renka po 12,6 taško, atkovoja po 4,6 kamuolio ir aikštę palieka su 14,6 naudingumo balo.

Dar geriau jis žaidžia Ispanijoje, kur 29-erių lietuvio rodikliai – 14,7 taško, 5,5 sugriebto kamuolio ir 18,8 naudingumo balo per susitikimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius