Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 03 14

„Bayern“ trenerį nustebino klausimas dėl „Žalgirio“ šansų: „Nemanau, kad jie realūs“

Miuncheno „Bayern“ treneris Dejanas Radonjičius jau buvo nurašęs Kauno „Žalgirį“ kovoje dėl Eurolygos atkrintamųjų varžybų bilieto.
Dejanas Radonjičius
Dejanas Radonjičius / Mariaus Vizbaro / 15min nuotr.

Nors Kauno „Žalgiris“ įveikė Miuncheno klubą 85:79 ir išsaugojo viltis patekti į atkrintamąsias varžybas, apie tai žino ne visi krepšinio specialistai.

D.Radonjičių nustebino klausimas po rungtynių, kai juodkalniečio nuomonės pasiteirauta apie „Žalgirio“ likusias galimybes įšokti į atkrintamąsias varžybas.

„Bayern“ treneris perklausė, o paskui sumurmėjo: „Nemanau, kad jie realūs“.

Kiek sutrikęs D.Radonjičius pasuko galvą į „Žalgirio“ atstovą Almantą Kiverį ir akivaizdžiai nustebo, išgirdęs patikslinimą: „Įmanoma.“

Tada jau D.Radonjičius iškart tapo švelnesnis šeimininkų galimybių atžvilgiu.

„Tikiuosi, kad „Žalgiris“ laimės likusius mačus ir pateks į „Top 8“, bet šansų turi ir daugiau komandų. Manau, kad gali būti įdomu“, – sakė „Bayern“ strategas.

Po pergalės prieš Vokietijos klubą „Žalgiris“ su 11 pergalių ir 15 nesėkmių tebėra dvyliktas.

Tačiau dabar, likus keturiems turams iki reguliariojo čempionato pabaigos, Kauno klubą skiria nebe 3, o 2 pergalės iki aštuntoje vietoje besirikiuojančių varžovų.

Į Eurolygos ketvirtfinalį pateks aštuoni geriausi klubai ir kova dar tęsis, o kauniečių šansus lems ne tik jų pergalės per likusius 4 turus, bet ir varžovų mačų rezultatai. Tačiau „Žalgirio“ treneris Šarūnas Jasikevičius teigė, kad ilgais skaičiavimais neužsiims.

„Maccabi“, – paklaustas, apie situaciją rikiuotėje iškart apie būsimą varžovą Eurolygos kitame ture prabilo Š.Jasikevičius. – Mes jau ne kartą įrodėme, ar esame aštuntuke, ar ne – turime ruoštis kitoms rungtynėms.“

Šį sezoną „Žalgiriui“ liko keturi mačai – kitą savaitę Tel Avive su „Maccabi“ ir namie su Stambulo „Daruššafaka“, o paskui dar liks dvi išvykos į Ispaniją ir Graikiją, kur teks žaisti su Madrido „Real“ ir Pirėjo „Olympiakos“.

VIDEO: Pamatykite: saldus „Žalgirio“ revanšas – dėjimai, emocijos ir tritaškiai
VIDEO: Edgaras Ulanovas: „Tritaškiai pasipylė, nes varžovai rizikuoja“
VIDEO: B.Daviesas: apie emocingą uošvį ir Žalgirio viltis

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius