Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 10 21

Belgrade – Kęstučiui Kemzūrai aktualus kuriozas

Neseniai pasitikėjimo signalą iš Pirėjo „Olympiakos“ klubo gavęs Kęstutis Kemzūra turėjo su nerimu žvilgtelėti į kuriozą Belgrade. Ten darbų vos nebaigė treneris, siejamas su Graikijos klubu.
Milanas Tomičius
Milanas Tomičius / Getty Images/Euroleague.net nuotr.

Belgrado „Crvena zvezda“ treneris Milanas Tomičius po netikėto kluptelėjimo Novo Mesto KRKA klubui Adrijos lygoje padėjo prašymą dėl atsistatydinimo.

Sekmadienį „Crvena zvezda“ pralaimėjo 77:79 ir patyrė antrą pralaimėjimą per trejas rungtynes.

Tačiau nusivylusį M.Tomičių nuramino „Crvena zvezda“ vadovai.

Po tris valandas trukusio susirinkimo Belgrado ekipos prezidentas Nebojša Čovičius įtikino serbą, kad šis turi likti prie komandos vairo.

„Situacija klube stabili ir Milanas lieka komandoje. Daugiau pranešime antradienio spaudos konferencijoje“, – teigė N.Čovičius.

Pernai M.Tomičius su „Crvena zvezda“ laimėjo Serbijos supertaurę, Serbijos čempionatą ir Adrijos lygą – šis trofėjus leido patekti į Eurolygą.

Šį sezoną „Crvena zvezda“ pralaimėjo supertaurės varžybas, o Eurolygoje startavo 1 pergale ir 2 nesėkmėmis. Tiesa, pergalė buvo pasiekta prieš Stambulo „Fenerbahče“.

M.Tomičiaus bruzdesys Belgrade aktualus K.Kemzūrai.

Graikijoje kalbama, kad vos tik 46-erių specialistas taptų laisvuoju agentu, jis pretenduotų perimti „Olympiakos“ vairą. Nors Pirėjo klubo vadovai viešai pranešė, kad K.Kemzūrai patikėta vadovauti ekipai iki sezono pabaigos, Graikijoje tokie paskutinės minutės pakeitimai visada neatmetami.

Iki karjeros etapo Belgrade, M.Tomičius – buvusi „Olympiakos“ legenda aikštėje, 14 metų dirbo Pirėjo ekipos trenerių štabe.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius