Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 06 11

Belgrado „Partizan“ pasiruošęs pakeisti „Panathinaikos“ Eurolygoje

Atėnų „Panathinaikos“ klubui parašius prašymą nutraukti jo sutartį su Eurolyga, galimai atsilaisvinsiančią vietą kito sezono turnyre nori užimti kitas legendinis Europos klubas.
Belgrado „Partizan“ sirgaliai
Belgrado „Partizan“ sirgaliai / Getty Images/Euroleague.net nuotr.

Belgrado „Partizan“ prezidentas Ostoja Mijailovičius patvirtino, kad jo vadovaujama komanda siektų perimti vietą iš PAO, jei šis galiausiai pasitrauktų iš Eurolygos.

„Partizan“ nesiruošia stoti skersai kelio Eurolygai ir „Panathinaikos“. Leisime jiems patiems išspręsti savo problemas. O vėliau žiūrėsime“, – sakė serbas.

Belgrado klubas vietą Eurolygoje tikėjosi išsikovoti per Europos taurės turnyrą, tačiau koronavirusui sustabdžius sezoną anksčiau laiko, „Partizan“ ir toliau liko Europos taurės turnyro komandų sąraše.

Vis dėlto Serbijos klubo vadovai jau yra nusiuntę laišką Eurolygos bosui Jordi Bertomeu, kuriame išdėstė savo intencijas sugrįžti į stipriausią žemyno turnyrą vos tik pasitaikius progai.

„Laiške išdėstėme „Partizan“ intencijas ir savo tikslus. Dėl to nėra abejonių – esame pasiruošę, jei tik atsiras laisva vieta. Kartojome tai jau keletą sykių ir kol kas niekas nepasikeitė“, – kalbėjo O.Mijailovičius.

„Partizan“ paskutinį kartą Eurolygoje žaidė 2013-2014 m. sezone.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius