-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 06 26

Bomba iš Atėnų: „Panathinaikos“ valdymą perima klubo legendos

Permainų šį tarpsezonį krečiamame Atėnų „Panathinaikos“ klube – dar viena svarbi žinia. Nikos Varlas iš „Eurohoops“ informuoja, kad daugkartinių Graikijos čempionų valdymą perima dvi klubo legendos: Dimitris Diamantidis ir Fragiskos Alvertis.
Dimitris Diamantidis
Dimitris Diamantidis / „Scanpix“ nuotr.

Šią žinią oficialiai jau patvirtino ir pats Graikijos čempionų klubas.

Teigiama, kad graikų klubo legendos komandą valdys kartu su jau ir taip joje dirbusiu Takiu Triantopoulu.

Tokia „Panathinaikos“ valdžia dirbs tol, kol Atėnų klubo savininkas Dimitris Giannakopoulos parduos daugiau nei 30 metų jo šeimos valdytą komandą. Graiko nustatyta kaina šiuo metu siekia 25 mln. eurų.

„Su Mitsos ir Fragki (D.Diamantidžio ir F.Alverčio pravardės – red.past.) bursime kovingą ir vieningą komandą, prie kurios prisidės ir sirgaliai, ir rėmėjai“, – oficialiame pranešime cituojamas T.Trantopoulos.

Tiek D.Diamantidis, tiek F.Alvertis yra vienos ryškiausių 101-us gyvavimo metus skaičiuojančio „Panathinaikos“ istorijos figūros.

2016 m. karjerą baigęs D.Diamantidis Atėnuose rungtyniavo 12 metų ir su klubu tris sykius tapo Eurolygos bei 9 kartus Graikijos čempionu.

Savo ruožtu F.Alvertis PAO žaidė 1990-2009 m., vėliau laikinai dirbo komandos vyriausiuoju treneriu, o nuo 2016-ųjų užėmė generalinio vadybininko poziciją.

nuotr. „Getty Images“/euroleague.net/Fragiskos Alvertis
nuotr. „Getty Images“/euroleague.net/Fragiskos Alvertis

Įdomu tai, kad dar prieš kelias dienas „Spor FM“ skelbė, kad F.Alvertis palieka „Panathinaikos“ ir daugiau šiame klube nebedirbs. Visgi suradęs partnerį penkiskart Eurolygos čempionas užims dar svarbesnį vaidmenį Atėnų klube.

„Panathinaikos“ šią vasarą krečia rimtos permainos – klubas atsisveikino su vyriausiuoju treneriu Ricku Pitino ir į jo vietą paskyrė jo asistentą Georgios Vovorą, Atėnus paliko komandos lyderis Nickas Calathesas, o prieš kelias dienas paaiškėjo, jog komandoje nebedirbs ir ilgametis prezidentas Manos Papadopoulos.

Maža to, D.Giannakopoulos siekė išvesti „Panathinaikos“ ir iš Eurolygos, tačiau nuo tokio sprendimo graiką atbaidė didžiulės, net iki 20 mln. eurų galėjusios siekti sankcijos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius