Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 02 25

„Chimki“ bėdos: į mūšį su „Olimpia“ – be penkių žaidėjų

Iš Eurolygos dugno neišlipanti Maskvos srities „Chimki“ fiksuoja istorinę 16 pralaimėjimų atkarpą turnyre, o prieš artėjantį mačą Milane pozityvių naujienų Rusijos klube nematyti. Rimą Kurtinaitį vyriausiojo trenerio kėdėje pakeitęs Andrejus Maltsevas ketvirtadienio vakarą Italijoje versis be penkių žaidėjų.
Aleksejus Švedas
Aleksejus Švedas / Euroleague.net nuotr.

„Chimki“ klubą jau paliko legionieriai Gregas Monroe ir Jonas Jerebko, o kaip rašė 15min, praėjusią savaitę į Serbiją dėl vėluojančio atlyginimo išvyko ir įžaidėjas Stefanas Jovičius, o ant lagaminų sėdi ir D.Bookeris.

Pranešama, kad dvikovoje su Milano „Olimpia“ nežais ne tik S.Jovičius bei D.Bookeris, bet ir Aleksejus Švedas, Janis Timma ir Jevgenijus Valijevas.

Lyderio vaidmenį Pamaskvėje užimantis A.Švedas šį Eurolygos sezoną per 32 minutes fiksavo po 19,3 taško, 3,5 atkovoto ir 1,1 perimto kamuolio, 7,9 rezultatyvaus perdavimo, klydo po 4,6 karto bei rinko po 19 naudingumo balų.

Rusijos žiniasklaida kiek anksčiau skelbė, jog „Chimki“ klube algos vėluoja mažiausiai du mėnesius. Eurolyga už atlyginimų nemokėjimą uždraudė „Chimki“ registruoti naujus krepšininkus, kai šie buvo nusitaikę į ilgametį Maskvos CSKA žaidėją Andrejų Voroncevičių.

„Chimki“ savo sąskaitoje turi 2 pergales ir 22 pralaimėjimus. Mačo su „Olimpia“ pradžia – 21.45 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius