Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 04 24

D.Blattas rašo knygą ir svarsto apie karjeros galimybes: nuo vadybos iki televizijos

Ilgametę trenerio patirtį turintis ir per savo karjerą visko matęs Davidas Blattas šiuo metu nedirba niekur. Panašu, kad dėl koronaviruso pandemijos jis greitai naujos karjeros stotelės nesusiras, tačiau svarsto užsiimti įvairiomis veiklomis.
Davidas Blattas
Davidas Blattas / Getty Images/Euroleague.net nuotr.

NBA komandą treniravęs, Eurolygą ir Europos čempionatą laimėjęs D.Blattas šį sezoną pradėjo Pirėjo „Olympiakos“ komandoje, tačiau buvo iškart atleistas po vos vienerių rungtynių.

Tuomet treneris išvyko į „New York Knicks“ organizaciją, kur įsidarbino konsultantu, tačiau ir ši sutartis baigėsi sulig data, kuomet turėjo baigtis NBA reguliarusis sezonas.

„Buvau labai patenkintas, nes turėjau patirtį krepšinį matyt iš kitos pusės, ne aikštelėje“, – „Eurohoops“ pasakojo D.Blattas.

Getty Images/Euroleague.net nuotr./Davidas Blattas ir Šarūnas Jasikevičius
Getty Images/Euroleague.net nuotr./Davidas Blattas ir Šarūnas Jasikevičius

Garsus treneris atskleidė, kad šiuo metu rašo knygą ir užsiima kitomis veiklomis: planuoja pasiūlyti treniravimo ir lyderystės kursus, taip pat svarsto apie darbą televizijoje, galbūt toliau dirbs klubų konsultantu.

„Tačiau neatmetu ir vadybinio darbo galimybės, pavyzdžiui generalinio vadybininko pozicijos, ypač Europos rinkoje ar kur kitur pasaulyje. Tačiau vis dar nesu tikras, kaip viskas pasisuks“, – „Eurohoops“ sakė D.Blattas.

Garsus krepšinio specialistas papasakojo ir apie savo knygą.

„Aš esu labai laimingas, nes galėjau gyventi skirtingose vietose, sutikti daug žmonių, dalinausi idėjomis ir žiniomis. O svarbiausia – užmezgiau draugystes.

Man krepšinis yra atsakymas į visas problemas. Tai komunikacijos būdas, neturintis sienų, neturintis baimių. Gyvenau šešiose skirtingose šalyse, susipažinau su daug kultūrų, užmezgiau daug draugysčių, kurios tęsis amžinai. Tai bus mano knygos žinutė“, – pasakojo D.Blattas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius