Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 10 21

D.Maskoliūnas ir brangiausias „Barca“ žaidėjas pasveiko nuo koronaviruso

Lietuviškojoje „Barcelona“ komandoje – gerų naujienų pliūpsnis. Katalonai ne tik atsitiesė po pralaimėjimo savaitgalį ir antradienio vakarą pasiekė užtikrintą pergalę Ispanijos ACB pirmenybėse, bet ir susigrąžino nuo COVID-19 pasveikusius komandos narius – Darių Maskoliūną ir Nikolą Mirotičių.

Dar spalio 3-ąją užsikrėtęs vyriausiojo trenerio asistentas D.Maskoliūnas vakar jau sėdėjo ant komandos atsarginių suolo per „Barca“ rungtynes su San Sebastiano „Gipuzkoa“, kurias katalonai laimėjo 87:60.

Kartu su Lietuvos rinktinės vyr. treneriu spalio pradžioje užsikrėtė ir Šarūnas Jasikevičius, bet jis prie komandos vairo grįžo dar prieš daugiau nei savaitę.

Nors vakar dar nežaidė, tačiau į komandos sudėtį jau sugrįžo ir N.Mirotičius, apie kurio teigiamą COVID-19 testo rezultatą buvo pranešta spalio 13-ąją.

Rungtynėse prieš „Gipuzkoa“ brangiausias katalonų žaidėjas dar nerungtyniavo, tačiau viliamasi, jog Juodkalnijoje gimęs puolėjas jau galės žaisti penktadienį vyksiančiame Eurolygos „El Clasico“ mače tarp „Barcos“ ir Madrido „Real“.

„Pažiūrėsime, kaip jis jausis, – po ACB lygos rungtynių kalbėjo Šaras. – Dar turime kelias dienas, o rytoj (trečiadienį – red.past.) jis jau dalyvaus komandos treniruotėje.“

Primename, jog Eurolygoje „Barca“ iš ketverių rungtynių laimėjo trejas, o Ispanijos čempionate tik kartą suklupo per penkis susitikimus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius