-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2021 05 03

Ergino Atamano ramybė: „Laimėsime prieš „Real“ ir tęsime kovą dėl titulo“

Viena iš šio sezono Eurolygos favoričių laikoma Stambulo „Anadolu Efes“ ketvirtfinalio etape patyrė du skaudžius pralaimėjimus iš eilės Madride, atsidūrė avarinėje situacijoje, tačiau vyriausiasis Turkijos ekipos treneris Erginas Atamanas spinduliuoja ramybe.
Erginas Atamanas
Erginas Atamanas / Getty Images/Euroleague.net nuotr.

Triukšmingai reguliarųjį Eurolygos sezoną uždariusi Stambulo „Anadolu Efes“ gerą žaidimą perkėlė ir į atkrintamųjų varžybų startą.

Pirmosios dvejos ketvirtfinalio serijos rungtynės su Madrido „Real“ baigėsi bendra 50 taškų šeimininkų pergale, tačiau strigti Turkijos komanda pradėjo Madride.

Pablo Laso auklėtiniai sukūrė du mažus stebuklus – abejose rungtynėse lemiamu metu karališkasis klubas suorganizavo du pergalingus spurtus bei išlygino serijos rezultatą 2-2.

„Žaidžiame puikią seriją. Kartais tuo labai mėgaujamės, kartais tiesiog pralaimime paskutinę akimirką, bet mes nusipelnėme išpildyti šią istoriją tokiu žaidimu, kokį demonstravo pastaruosius trejus metus. Labai gerbiame „Real“ komandą ir Pablo Laso, bet mes tikime savimi. Mes laimėsime šį mačą ir tęsime kovą dėl titulo“, – prieš lemiamą serijos mačą kalbėjo „Anadolu Efes“ strategas Erginas Atamanas.

Tuo metu „Real“ vairininkas Pablo Laso džiaugėsi auklėtinių sugrįžimu serijoje bei tikisi geriausio rezultatu išvykoje.

„Turėjome sunkią užduotį laimėti namuose prieš puikią komandą, bet sugebėjome tai padaryti. Žinome, kad bus sunku, bet komandą jaučiasi gerai ir motyvuotai. Užaugome per šią seriją. Stambule už klaidas mus baudė, bet tai ištaisėme Madride. Tai leido pasipriešinti prieš grėsmingą varžovą bei surasti situacijas, kaip galime bausti „Anadolu Efes“ tiek puolime, tiek gynyboje. Galbūt paskutinės rungtynės neatrodo panašios į pirmąsias trejas, bet apsidžiaugtume, jei teigiamas rezultatas mums vėl pasikartotų“, – sakė P.Laso.

Penktųjų rungtynių tarp Stambulo „Anadolu Efes“ ir Madrido „Real“ pradžia – antradienį 19.45 val. Lietuvos laiku.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius