-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2020 05 23 /2020 05 24

Eurolygos vadovai išgirdo žaidėjų nuomonę: visi balsavusieji sezoną nori nutraukti

Šeštadienio pavakarę Eurolygos vadovai video konferencijoje prie virtualaus derybų stalo susėdo su kiekvieną klubą reprezentuojančiais krepšininkais, kurie išdėstė savo nuomonę dėl galimybės pratęsti 2019-2020 metų sezoną. Iš pradžių buvo skelbta, kad už sezono nutraukimą balsavo didžioji dauguma, tačiau sekmadienį paaiškėjo, kad tokį sprendimą palaikė absoliučiai visi krepšininkai.
Paulius Jankūnas, Edgaras Ulanovas
Paulius Jankūnas, Edgaras Ulanovas / Roko Lukoševičiaus / 15min nuotr.
Temos: 1 Eurolyga

SDNA apžvalgininkas George'as Zakkas iš pradžių savo skaitytojus informavo, kad dauguma krepšininkų šiuo klausimu ištarė griežtą „ne“. Žaidėjai baiminasi ne tik dėl koronaviruso, bet ir ženkliai išaugančių galimybių patirti traumas.

Sekmadienį „Sportando“ žurnalistas Emiliano Carchia papildė, kad neigiamą atsakymą sezono pratęsimo klausimu ištarė absoliučiai visi susirinkime dalyvavę žaidėjai, nustebindami net ir pačius Eurolygos vadovus.

E.Carchia šaltiniai teigia, kad bent 5 komandos – Milano „Olimpia“, Maskvos CSKA, Atėnų „Panathinaikos“, Stambulo „Fenerbahče“ ir Pirėjo „Olympiakos“ – palaiko žaidėjų nuomonę ir yra linkusios sezoną nutraukti.

Skelbiama, kad video konferencijoje iš viso dalyvavo 36 Eurolygos krepšininkai, o „Žalgirio“ žaidėjų poziciją išdėstė ilgametis klubo kapitonas Paulius Jankūnas.

Nors žaidėjų nuomonė svarbi, galutinį verdiktą pirmadienį apie 17:30 val. Lietuvos laiku priims 11 Eurolygos klubų vadovai, tarp kurių bus ir Paulius Motiejūnas.

Su preliminariomis 11 Eurolygos klubų pozicijomis sezono pratęsimo arba nutraukimo klausimu galite susipažinti čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius