Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 06 08

„Fenerbahče“ kėsinasi į kaimynų turtą: pateikė pasiūlymą V.Micičiui

Eurolygos sezono ir finalo ketverto naudingiausiu žaidėju išrinktas Vasilije Micičius sulaukė pasiūlymo iš kitos Stambulo komandos. Turkijos žiniasklaida praneša, kad serbui pasiūlymą pateikė „Fenerbahče“ klubas.
Vasilije Micičius
Vasilije Micičius / Getty Images/Euroleague.net nuotr.

Anot turkų, V.Micičius iš europinėje Stambulo pusėje rungtyniaujančio „Anadolu Efes“ į azijinėje dalyje įsikūrusį „Fenerbahče“ viliojamas pereiti serbiškais ryškiais.

Pranešama, kad „Fenerbahče“ personalo direktoriumi dirbantis buvęs krepšininkas Žarko Čabarkapa susitiko su V.Micičiaus agentu Miško Raznatovičiumi ir pateikė konkretų pasiūlymą už vieną geriausių Europos įžaidėjų.

Kokios trukmės ir vertės tai pasiūlymas įvardijama nėra.

Ne tik individualius apdovanojimus susišlavęs, bet ir Eurolygos čempionu tapęs buvęs žalgirietis šią vasarą siejamas ir su persikėlimu į NBA.

Teisės į jį priklauso „Oklahoma City Thunder“ ekipai, bet dar pirmadienį pasirodė pranešimai, kad galimybe pasikviesti serbą stipriai domisi ir „Chicago Bulls“, kuriai vadovauja lietuvis Artūras Karnišovas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius