Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 12 21

„Fenerbahče“ vadovybė ir aistruoliai išreiškė pasitikėjimą Željko Obradovičiumi

Nors Stambulo „Fenerhabče“ per pirmąsias 15 Eurolygos rungtynių iškovojo tik penkias pergales ir šiuo metu užima būtent 15-ą vietą, klubo vadovai išplatino pranešimą, kuriame atskleidė besąlyginį pasitikėjimą vyriausiuoju treneriu Željko Obradovičiumi.
Željko Obradovičius
Željko Obradovičius / Getty Images/Euroleague.net nuotr.

„Norime pateikti informacijos ir mūsų klubo paaiškinimą apie sunkų periodą, kurį šiuo metu tenka išgyventi. Praėjusiame sezone atkrintamąsias varžybas pasiekėme nepralaimėję namuose, o netrukus patekome ir į finalo ketvertą. Visgi jame dėl skaudžių netekčių sudėtyje nepasiekėme rezultatų, kurių buvome nusipelnę.

Tarpsezonyje klubas įvykdė visus pasiruošimo darbus šiam sezonui, o treneris Obradovičius iškėlė maksimalius tikslus visuose čempionatuose.

Getty Images/Euroleague.net nuotr./Željko Obradovičius
Getty Images/Euroleague.net nuotr./Željko Obradovičius

Nors šiuo metu mes esame toli nuo nusistovėjusio klubo identiteto, norime išreikšti besąlyginį pasitikėjimą treneriu Željko Obradovičiumi. Tiek mūsų valdyba, tiek visa bendruomenė tiki komanda, kuriai vadovauja Željko.

Pasirodę gandai ir pranešimai, kad mes deramės dėl kontrakto nutraukimo yra visiška netiesa ir paprasčiausias melas“, – išdėstyta pranešime.

Prie 59-erių stratego palaikymo tviteryje aktyviai prisidėjo ir klubo sirgaliai, naudodami grotažymę #WeAreWithYouObradovic (liet. Mes esame su tavimi, Obradovičiau).

Željko Stambulo klubą treniruoja nuo 2013 metų. Per šį laikotarpį serbas kartą triumfavo Eurolygoje (penki finalo ketvertai) bei keturis kartus laimėjo Turkijos čempionatą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius