Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 11 11

Į klausimus apie „Žalgirį“ atsakęs M.Kuzminskas: „Žinau, kad galiu žaisti geriau“

Su Pirėjo „Olympiakos“ ekipa atsisveikinęs Mindaugas Kuzminskas pasiuntė žinutę gerbėjams Graikijoje. Jis taip pat atsakė į „Žalgirio“ sirgalių pageidavimus.
Mindaugas Kuzminskas
Mindaugas Kuzminskas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Jaučiausi kaip namuose, bet atėjo laikas judėti į priekį. Iki greito!“ – graikų kalba savo instagramo profilyje rašė M.Kuzminskas.

Po nuotrauka pasipylė Lietuvos krepšinio aistruolių žinutės, linkėjimai ir klausimai. Ne vienas sirgalius paklausė, kodėl 30-metis puolėjas negrįžta į „Žalgirį“.

Visuomet aktyviai socialiniuose tinkluose su gerbėjais bendraujantis krepšininkas viską paaiškino.

„Ne, nesulaukiau, – „Žalgirio“ pasiūlymą turėjo omenyje M.Kuzminskas. – Normalu, nes jų sudėtis visiškai sukomplektuota.“

Puolėjas ramiai priėmė vieno sirgaliaus pastabą, kad pastarieji 4 metai Mindaugui atrodo sunkūs ir jam derėtų keltis į žemesnį lygį.

„Nesutinku, kad 4 metai sunkūs, – šyptelėjo žaidėjas. – Kada nors papasakosiu apie NBA visiems. Dėl Milano... Žiūrint sausai – 11 ir 8,5 taško per pastaruosius 2 metus visų Eurolygos lietuvių fone neatrodo blogai. Tik kad komandos rezultatai nebuvo tokie geri, dėl to labai labai gaila.

Patikėkite manimi, aš pats žinau, kad galiu ir noriu žaisti geriau. Tikiu, kad taip ir bus. Bet šiaip ačiū už nuomonę ir žinutę, tikiuosi, kad pavyks pasirinkti teisingai.“

15min žiniomis, M.Kuzminskas arti susitarimo su Krasnodaro „Lokomotiv“. Oficialiai sandoris gali būti paskelbtas jau greitu metu.

Rusijoje M.Kuzminskas turėtų gauti daugiau galimybių pasireikšti savo pozicijoje.

„Aš manau, kad mano visi geriausi metai buvo žaidžiant trečioje pozicijoje: Lietuvos rinktinė, „Žalgiris“, Malaga, Niujorkas...“ – pridūrė žaidėjas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius