-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 01 27

Į Milaną žalgiriečiai išvyksta pasikeitusia sudėtimi

Kauno „Žalgirio“ komanda išsiruošė išvykai į Eurolygos 23-iojo turo rungtynes. Penktadienį žalgiriečiai Italijoje susitiks su Milano „Olimpia“ ekipa.
Joshas Nebo ir Artūras Milaknis
Joshas Nebo ir Artūras Milaknis / Getty Images/Euroleague.net nuotr.

Prieš pat kelionę žalgiriečiai sulaukė pastiprinimo – į rikiuotę grįžo Artūras Milaknis ir Tai Websteris. Jie ir „Žalgirio“ kapitonas Paulius Jankūnas dėl COVID-19 be krepšinio praleido daugiau nei savaitę. A.Milaknis ir T.Websteris trečiadienį jau treniravosi su komanda, o P.Jankūnas prie komandinių treniruočių prisijungs jau artimiausiu metu.

Peršalimo simptomus jautęs „Žalgirio“ vyr. treneris Jure Zdovcas sulaukė dviejų neigiamų COVID-19 testų rezultatų ir prie komandos vairo grįžo dar trečiadienį.

Tiesa, į Italiją kauniečiai vyks be susirgusio Josho Nebo. Lietuvoje liks ir traumas besigydantys Janis Strelniekas ir Joffrey Lauvergne'as.

J.Strelniekas pastarąsias dvejas rungtynes praleido dėl šlaunies traumos. Savo ruožtu po peties operacijos atsigaunantis J.Lauvergne'as didina krūvius ir pamažu prisideda ir prie komandinių treniruočių.

Pastarosiose rungtynėse su Vilniaus „Rytu“ čiurnos skausmus pajutęs Mantas Kalnietis praleido keletą treniruočių, tačiau ketvirtadienį darbavosi su komanda ir vyks į Milaną.

Atsilaisvinusias vietas pagrindiniame dvyliktuke išvykos rungtynėse užims Kauno „Žalgiris-2“ komandoje rungtyniaujantys Titas Sargiūnas ir Motiejus Krivas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius