Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 02 28

Į „Žalgirio“ rungtynes iš Italijos ketina atvykti mažiausiai 14 sirgalių

Milano „Olimpia“ komandą iš Italijos į Eurolygos rungtynes Kaune atlydės mažiausiai 14 sirgalių, informuoja „Gazzetta dello Sport“. Jie atvyksta į „Žalgirio“ areną kitais keliais, ne kartu su klubu.

Su Milano „Olimpia“ klubu į Kauną užsakomuoju reisu turėjo atskristi dar 35 keleiviai, tačiau „Žalgiris“ su italais susitarė, kad tokia galimybė būtų atšaukta.

„Žalgiris“ netgi perdavė Italijos klubui prašymą rekomenduoti „Olimpia“ sirgaliams nevykti į rungtynes Kaune.

Mažiausiai 14 jų apie savo dalyvavimą rungtynėse pranešė Milano organizacijai, bet kiti Italijos sirgaliai gali atvykti į rungtynes nesikreipę nei į „Olimpia“, nei į „Žalgirį“.

„Pavieniai italų fanai, kurie pirko bilietus, irgi į mus kreipėsi. Bet tokių yra nedaug – vienetai. Galvojame, kad arba jų visai nebus, arba bus labai nedaug. Kiek tas nedaug? Jų sirgalių turėtų būti ne daugiau nei 10“, – ketvirtadienį spaudos konferencijoje tikino „Žalgirio“ vadovas Paulius Motiejūnas.

VIDEO: „Eurolygos diena“: „Žalgirio“ revanšo troškimas ir Šaro akistata su Milano profesoriumi

„Žalgiris“ rekomendavo nevykti į rungtynes ne tik Italijos krepšinio sirgaliams, bet ir krepšinio mėgėjams iš Šiaulių.

Klubas tikrins visus į mačą atvyksiančius žiūrovus, kurie galės patekti į areną jau 18 val. – likus dviem valandoms iki dvikovos starto. Prie pagrindinių įėjimų „Žalgiris“ įrengs palapines, kuriose termovizoriais tikrins aistruolių kūno temperatūrą.

Jeigu šie užfiksuos aukštesnę nei įprasta kūno temperatūrą – 37 ir daugiau, asmenys bus dar kartą patikrinti atskirai, o rezultatams pasitvirtinus, į „Žalgirio“ areną įleisti nebus. Jie, kaip ir sirgaliai, kurie nebenori vykti į mačą su „Olimpia“, galės užpildyti bilietų grąžinimo formą. Ja iki penktadienio vidurdienio pasinaudojo apie 200 žiūrovų. Vyriausybė rekomenduoja nesilankyti masiniuose renginiuose.

VIDEO: „Armani“ krepšininkus pasitiko termovizoriumi ginkluoti savanoriai

„Žalgirio“ arenoje bus suteiktos specialios papildomos priemonės rankų dezinfekcijai, klubas įsipareigojo dažniau valyti tokius paviršius kaip turėklus ir rankenas.

Naktį iš ketvirtadienio į penktadienį užfiksuotas pirmasis koronaviruso atvejis Lietuvoje. Prieš diagnozę 39-erių moteris lankėsi Italijoje. Būtent čia yra didžiausias koronaviruso protrūkis Europoje. Italijoje iki penktadienio užfiksuota mažiausiai 650 koronaviruso atvejų.

VIDEO: Specialistės patarimai, kaip apsisaugoti nuo koronaviruso

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius