Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 06 04

Italijos spauda: M.Kuzminskas palieka Milaną, į jo vietą kviečiamas žalgirietis

Mindaugas Kuzminskas paliks Milano „Olimpia“ klubą, skelbia „La Gazzetta dello Sport“. Italijos žiniasklaidos duomenimis, į lietuvio vietą kviečiamas žalgirietis.
Mindaugas Kuzminskas
Mindaugas Kuzminskas / Josvydo Elinsko / 15min nuotr.

„La Gazzetta dello Sport“ skelbia, kad M.Kuzminsko poziciją Milane galėtų užimti žalgirietis Aaronas White'as. Anot pranešimo, A.White'as jau sulaukė komandos pasiūlymo.

Skelbiama, jog „Olimpia“ dar domisi gynėju Bradu Wanamakeriu, kuris pastarąjį sezoną žaidė NBA („Boston Celtics“, 3,9 tšk.), o prieš tai atstovavo Stambulo „Fenerbahče“.

„La Gazzetta dello Sport“ duomenimis, Milane liks Mike'as Jamesas, Artūras Gudaitis, Vladimiras Micovas, Kalebas Tarczewskis, Nemanja Nedovičius, Jamesas Nunnally, Andrea Cinciarini, Jeffas Brooksas ir Christianas Burnsas.

Anot italų žiniasklaidos, kartu su M.Kuzminsku Milaną palieka Amedeo Della Valle, Alenas Omičius, Simone Fontecchio ir Curtisas Jerrellsas.

M.Kuzminskas domina Kauno „Žalgirį“, o A.White'as, 24sek žiniomis, yra „Washington Wizards“ klubo radare. Po pastarojo sezono A.White'o kontraktas su „Žalgiriu“ baigėsi ir jis tapo laisvuoju agentu.

Taip pat skelbiama, jog „Olimpia“ atsistatydinusį klubo prezidentą Livio Proli norėtų pakeisti „Fenerbahče“ vadovu Maurizio Gherardini, kuris yra pagrindinis italų taikinys užimti atsilaisvinusią poziciją.

Pranešama, kad sprendimas bus priimtas, kai po atostogų namo grįš klubo savininkas Giorgio Armani.

Kitu kandidatu įvardijamas italas Claudio Coldebella.

Skelbiama, kad naujasis klubo vadovas nuspręs, kas treniruos „Olimpia“ klubą. Nors Simone Pianigiani turi dar metus galiojančią sutartį ir atsistatydinęs klubo prezidentas Livio Proli patvirtino, jog specialistas liks Milane, informuojama, jog „Olimpia“ taikosi į tokius vardus kaip Ettore Messina, Davidas Blattas ar Xavi Pascualis.

Tiesa, „La Gazzetta dello Sport“ rašo, kad labai mažai tikėtina, jog E.Messina grįžtų į Italiją.

VIDEO: „LKL Finalas“: kosminis „Žalgiris“, didėjanti praraja ir paslaptingi „Ryto“ gelbėtojai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius