Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 05 18

Įvertinimas V.Micičiui: išrinktas į geriausių Eurolygos sezono žaidėjų penketą

Buvęs žalgirietis Vasilije Micičius sulaukė Eurolygos pripažinimo. Stambulo „Anadolu Efes“ lyderis išrinktas į pirmą geriausių sezono žaidėjų penketą.
Vasilije Micičius
Vasilije Micičius / Euroleague.net

Tokį serbo įvertinimą lėmė sirgalių, žiniasklaidos atstovų, vyriausiųjų trenerių ir komandų kapitonų balsavimas.

Sėkmingiausią sezoną Eurolygoje sužaidęs 26-erių krepšininkas vidutiniškai rinko po 16,3 taško, 4,8 rezultatyvaus perdavimo ir 17 naudingumo balų. Pagal efektyvumą turnyre V.Micičius buvo dešimtas, į dešimtukus jis pateko ir pagal rezultatyvumą bei rezultatyvių perdavimų skaičių.

Serbijos rinktinės įžaidėjas taip pat net triskart tapo geriausiu savaitės žaidėju, o įspūdingiausią pasirodymą surengė Stambulo derbyje, kai į „Fenerbahče“ krepšį suvertė net 37 taškus.

Sėkmingai V.Micičius rungtyniavo ir ketvirtfinalio serijoje prieš Madrido „Real“, kurioje vidutiniškai pelnė po 17,2 taško ir atliko po 4 rezultatyvius perdavimus. Jo vedama komanda laimėjo seriją 3-2 ir žengė į finalo ketvertą.

Tai antras kartas, kai V.Micičius išrenkamas į geriausių Eurolygos sezono žaidėjų rinktinę. Tiesa, 2018-2019 m. sezone jam atsirado vietos ne pirmajame, o antrajame penkete.

V.Micičius pirmajame Eurolygos penkete prisijungė prie Miuncheno „Bayern“ puolėjo Vladimiro Lučičiaus. Kiti trys žaidėjai bus paskelbti ateinančiomis šios savaitės dienomis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius