Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 03 26

Izraelio spauda: beveik tris mėnesius laukta pergalė ir drastiškai nutolęs „Žalgirio“ tikslas

Izraelio spauda gyrė Tel Avivo „Maccabi“ krepšininkus po pergalės prieš Kauno „Žalgirį“ 88:81 ketvirtadienio vakarą ir akcentavo Lietuvos čempionų drastiškai sumažėjusias galimybes prasibrauti į atkrintamąsias.

Portalo „Walla“ apžvalgininkai pabrėžė, kad „Maccabi“ jau nebeturi šansų patekti į atkrintamąsias, tad kaunasi tik dėl garbės likusiuose mačuose.

„Būtent dėl garbės ir susikovė komanda ketvirtadienio vakarą, kai laimėjo išvykoje po dviejų su puse mėnesio pertraukos“, – rašė žurnalistas.

„Walla“ taip pat akcentavo, jog „Žalgiriui“ šis mūšis buvo itin svarbus, mat Martino Schillerio vyrai vis dar svajoja apie buvimą tarp aštuonių stipriausių.

Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Rungtynių akimirka
Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Rungtynių akimirka

Rungtynes aprašę Izraelio naujienų portalai pabrėžė „Žalgirio“ puikią rungtynių pradžią, bet vėliau daugiau pagyrų turėjo „Maccabi“ vyrams.

„Lemiamomis minutėmis jie parodė charakterį ir atsidavimą. Tokiame sunkiame sezone tai yra labai svarbu“, – akcentavo „Walla“

„Pirmą kartą nuo sausio: „Maccabi“ laimėjo išvykos rungtynes Eurolygoje“, – tokia antrašte tekstą papuošė „Ynet“ ir priminė, jog tai vos ketvirta pergalė svečiuose šiame sezone apskritai.

„Žalgiriui“ tai buvo itin svarbus mačas, nes lietuviai dar turėjo šansų pasiekti atkrintamąsias. Dabar šie šansai krito drastiškai“, – pažymėjo „Ynet“.

„Mako“ portalas akcentavo, jog tris kėlinius „Maccabi“ vijosi aikštės šeimininkus Kaune, tačiau galiausiai pasiekė tai, ko atvyko.

„Prieš išvykdami į Kauną, „Maccabi“ krepšininkai tikėjosi, kad komanda, nejaučianti jokio spaudimo kautis dėl vietos atkrintamosiose, bus ramesnė ir užtikrintesnė. Taip ir nutiko vakar vakare, kai „Maccabi“ rodė kokybišką krepšinį ilgą laiką ir iškovojo psichologiškai labai svarbią pergalę“, – rašė „Mako“.

VIDEO: Kai rekordai nesaldūs: N.Hayeso karjeros vakaras
VIDEO: Pikta M.Schillerio pauzė: apšaukė žalgiriečius dėl Kaune siautėjusio „senuko“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius