Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 06 16

J.Bertomeu prasitarė: PAO užsiregistravo žaisti kito sezono Eurolygoje

Eurolygos vadovas Jordi Bertomeu mato Atėnų „Panathinaikos“ kito sezono turnyre, nors Graikijos klubo vadovas ir grasino pasitraukimu į FIBA Čempionų lygą.
Jordi Bertomeu
Jordi Bertomeu / Getty Images/Euroleague.net nuotr.

J.Bertomeu davė išsamų interviu apie susidariusią situaciją.

Primename, kad PAO savininkas Dimitris Giannakopoulos neseniai paskelbė, jog Eurolyga pasiekė „nulinį tašką“, kritikavo J.Bertomeu, žadėjo keltis į Čempionų lygą ir parduoti „Panathinaikos“ klubą už 25 milijonus eurų.

„Mes turime gerbti Dimitrio nuomonę. Kad ir ką jis nuspręs, jis yra klubo savininkas, o Giannakopoulų šeima labai daug davė krepšiniui. Tai reikalauja pagarbos iš visos bendruomenės. Taip pat mes žinome, kad Manos Papadopoulos (PAO prezidentas – aut. past.) išmano savo darbą ir valdys klubą pačiu tinkamiausiu būdu. Lyga ir likę klubai yra pasirengę jam padėti bet kokia forma.“

J.Bertomeu prasitarė, kad „Panathinaikos“, kaip ir likę 10 A licencijas turinčių klubų, yra automatiškai užregistruotas žaisti kito sezono Eurolygoje.

„Kiekvieną vasarą šie klubai turi pateikti informaciją apie būsimas permainas, bet dėl globalinės pandemijos privalome suprasti, kad bus vėlavimų, nes yra daug neaiškumo. Tačiau, kad tiksliai atsakyčiau į jūsų klausimą, PAO jau užsiregistravo dalyvauti kito sezono Eurolygoje“, – sakė J.Bertomeu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius