Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 05 11

Kai užauga sparnai: Erginas Atamanas svarstytų nebent NBA klubo pasiūlymą

Stambulo „Anadolu Efes“ treneris Erginas Atamanas tikina, kad jaučiasi puikiai Turkijos klube, tačiau svarstytų NBA klubo pasiūlymą.
Erginas Atamanas
Erginas Atamanas / Getty Images/Euroleague.net nuotr.

„Kaip Mourinho sakė savo dokumentikoje: nors mes esame profesionalūs treneriai, mes kartu esame ir labai emocingi žmonės, – kalbėjo žurnalistams E.Atamanas. – Mes visada prisirišame prie komandų, žaidėjų, klubų. Iki kol būname atleidžiami. Būsiu „Anadolu Efes“ klube tol, kol mane atleis. Bet jei gaučiau NBA klubo pasiūlymą, jį svarstyčiau“, – pasakojo treneris.

„Anadolu Efes“ šiame sezone pasiekė Eurolygos finalo ketvertą, kurio pusfinalyje susitiks su Maskvos CSKA.

„Po tos patirties, kurią įgavau „Anadolu Efes“ organizacijoje, niekada negalvojau apie persikėlimą į kitą Europos komandą. Aš esu savo šalyje, treniruoju Turkijos klubą. „Efes“ ir aš dirbame harmoningai. Niekada neturėjau kitokių minčių.

Bet visada bus NBA klausimas. Dar niekada NBA istorijoje Europoje gimęs treneris ten nepradėjo dirbti po sėkmingos karjeros Europoje. Jei gaučiau pasiūlymą, žinoma, kad jį svarstyčiau“, – kalbėjo E.Atamanas.

2019-siais „Anadolu Efes“ žaidė Eurolygos finale, o 2020-siais buvo pirma reguliariajame sezone, kai sezonas buvo nutrauktas dėl COVID-19 pandemijos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius