Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 02 04

Kaune apsipratęs KC Riversas tikisi „Žalgiryje“ likti ir kitame sezone

Sezono eigoje Kauno „Žalgirį“ papildęs ir didelius Mariaus Grigonio paliktus batus užpildyti turėjęs KC Riversas įsivažiavo sunkiai, tačiau galiausiai tapo svarbia sėkmingos Lietuvos čempionų atkarpos dalimi.

Per pirmus penkis mačus vos 3 tritaškius iš 25 pataikęs amerikietis vėliau šešeriose rungtynėse tolimus metimus svaidė puikiu 53,1 proc. tikslumu (17/32) bei savo pataikymą pakėlė iki 34,5 proc.

Per susitikimą po 8,5 taško pelnantis KC Riversas gal ir nekompensavo M.Grigonio iki traumos rinkto 11,1 taško kraičio, tačiau amerikiečio pastangos abiejose aikštės pusėse neabejotinai pagelbėjo „Žalgiriui“ susirenkant penkias pergales per septynis susitikimus.

Nors Kaune leidžia dar tik trečią mėnesį, KC Riversas jau spėjo pamilti tiek miestą, tiek komandą ir tikisi joje užsibūti ilgiau nei iki šio sezono pabaigos.

„Tikiuosi, kad pasirašysiu sutartį su Eurolygos komanda. Viliuosi, kad tai bus „Žalgiris“, – duodamas interviu portalui „Euro Hoops“ apie ateinančią vasarą sakė snaiperis.

Roko Lukoševičiaus / 15min nuotr./K. C. Rivers
Roko Lukoševičiaus / 15min nuotr./K. C. Rivers

Prieš kelionę į Kauną penkiose Eurolygos ekipose spėjęs pažaisti KC Riversas įvertino tai, kas jį traukia likti „Žalgiryje“.

„Matau save grįžtantį čia (į „Žalgirį“). Čia yra puikūs sirgaliai, geras miestas, labai gera visą klubą supanti aplinka. Tikrai svarstyčiau variantą likti čia“, – sakė 32-ejų amerikietis.

Be „Žalgirio“, KC Riversas dar yra žaidęs tokiuose klubuose, kaip Maskvos srities „Chimki“, Madrido „Real“, Miuncheno „Bayern“, Atėnų „Panathinaikos“ ir Belgrado „Crvena zvezda“.

Kas lemia tokią sėkmingą jo karjeroje Senajame žemyne?

„Adaptacija, – atsakė amerikietis. – Viskas priklauso nuo to, kaip gerai apsipranti vietoje, kurioje esi. Kiekvienoje šalyje ir kiekviename mieste vyrauja skirtingas gyvenimo būdas ir kultūra, tad viskas priklauso nuo to, kaip apsiprasi ir ar jausiesi laimingas ten, kur esi. Esu patenkintas savimi ir savo karjeros pasirinkimais.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius