-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 05 21

Kauno „Žalgirį“ dominęs puolėjas pasirinko Prancūzijos čempionus

Paulas Lacombe priėmė sprendimą. Prancūzijos rinktinės krepšininkas sukirto rankomis su Vilerbano ASVEL dėl trejų metų sutarties, pagal formulę „2+1“, – ketvirtadienį paskelbė „L'Equipe“.
Vilniaus „Rytas“ – „AS Monaco“
Paulas Lacombe / Arno Strumilos / 15min nuotr.

Praėjusių metų vasarą Prancūzijos spauda rašė, kad P.Lacombe derasi su Kauno „Žalgiriu“ ir rengiasi palikti „Monaco“ klubą.

Tąsyk nieko neįvyko, nors universalusis prancūzas ieškojo naujos karjeros stotelės. Iki rudens delsęs 29 metų 195 cm ūgio prancūzas galiausiai sutiko likti Monake.

Dabar jis kelia sparnus ir grįžta į ASVEL, kur pradėjo karjerą ir žaidė 2008-2013 metais.

Vėliau jis atstovavo Strasbūro SIG, o nuo 2017 metų žaidė „Monaco“ klube, geriausiai atrodęs 2018-2019 m.sezoną, kai Europos taurės varžybose pelnė po 11 taškų ir atkovojo po 5,2 kamuolio.

Pernai jis atstovavo Prancūzijos rinktinei pasaulio čempionate ir būdamas atsarginiu žaidėju pasipuošė bronzos medaliu Kinijoje.

Pastarąjį sezoną universalusis krepšininkas pelnė po 6,9 taško Europos taurės varžybose, kuriose „Monaco“ pasiekė ketvirtfinalį, prieš tai aplenkęs „Top 16“ turnyre Vilniaus „Rytą“.

Dėl pandemijos sezonui sustojus „Monaco“ liko taip ir nesužaidęs ketvirtfinalio su Bolonijos „Virtus“, o Prancūzijoje lygoje rikiavosi pirmoje vietoje.

Prancūzijos čempionai nebuvo paskelbti, P.Lacombe vėl liko be titulo, kurį teturi vieną, laimėtą 2009 metais. Puolėjas yra pralaimėjęs net šešias Prancūzijos finalo serijas (4 su Strasbūro klubu, 2 su Monako).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius