Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 01 03

Kauno „Žalgirio“ treneris Joanas Plaza: „Būsimos rungtynės mums yra svarbiausios šį sezoną“

„Savo žaidėjams pasakiau, kad būsimos dvejos rungtynės šį savaitgalį mums yra pačios svarbiausios šį sezoną. Nesvarbu, kas yra buvę anksčiau, ar kas nutiks vėliau, šie mačai 100 procentų mums yra svarbiausi“, – ketvirtadienį kalbėjo Kauno „Žalgirio“ treneris Joanas Plaza, kurio auklėtiniai penktadienį namuose susitiks Eurolygos „Top 16“ etapo antrosiose rungtynėse su Malagos „Unicaja“ ekipa.
Joanas Plaza
Joanas Plaza / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Sekmadienį VTB Vieningosios lygos mače Kaune žalgiriečiai egzaminuos Krasnodaro „Lokomotiv“ komandą.

„Mums reikia visų palaikymo rytoj. Malagos ekipa atvyksta patyrusi pralaimėjimą 20 taškų skirtumą prieš Valensijos ekipą, todėl sieks įrodyti, kad yra pajėgūs nugalėti „Žalgirį“ Kaune. Mes atiduodame visas jėgas per treniruotes. Tačiau Darjušas Lavrinovičius iki šiandien su mumis nesitreniravo. Vis tik visi kiti žaidėjai yra pasiruošę parodyti viską, ką sugeba. Jei žaidėjai, aš, klubo darbuotojai ir aistruoliai bus 100 proc. susitelkę, mes laimėsime“, – įsitikinęs ispanas.

Jo teigimu, Malagos ekipa yra labai pajėgi. „Esu treniravęs ne vieną jos žaidėją anksčiau. Dažniausiai visi, kalbėdami apie Malagos komandą, mini Marcusą Williamsą, tačiau ekipoje yra ir Panko, Calloway'us, Urtasunas, Perovičius, Vazquezas ir kiti žaidėjai. Tai tikri pavojinga ir stipri komanda. Tačiau mes jų nebijome, jei žaisime taip, kaip galime geriausiai“, – sakė J.Plaza.

Treneris sakė, kad pralaimėjimas vienu tašku išvykoje Atėnų „Panathinaikos“ komandai kauniečių neišmušė iš vėžių. „Žaidėjai supranta, kad žaidė su viena stipriausių komandų Europoje. Pralaimėjimas išvykoje nėra nieko baisaus. Sužaidėme labai blogai antrą ketvirtį ir mačo pabaigoje padarėme keletą klaidų, kurios galėjo lemti pergalę. Žaidėjai pripažįsta, kad padarė kvailų vaikiškų klaidų, todėl graikų ekipos žaidėjai įmetė daug taškų“, – teigė „Žalgirio“ strategas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius