Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 01 04

Kauno „Žalgirio“ žaidėjas Mindaugas Kuzminskas: „Sezonas iki šiol gerai klostėsi, todėl nesinorėjo visko sugadinti“

Keturiolika taškų pelnęs ir 6 kamuolius atkovojęs Mindaugas Kuzminskas penktadienį galėjo džiaugtis ne tik jau įprastu tampančius geru savo pasirodymu, bet ir labai laukta Kauno „Žalgirio“ pergale Eurolygos „Top 16“ etape. Kauniečiai antrose E grupės rungtynėse namuose 75:63 (21:17, 13:13, 18:21, 23:12) įveikė Malagos „Unicaja“.
Rungtynių akimirka
Mindaugas Kuzminskas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Prieš savaitę „Žalgiris“ apmaudžiai vieno taško skirtumu (66:67) išvykoje pralaimėjo Atėnų „Panathinaikos“ ekipai.

„Įkvėpimo nereikėjo šiandien toli ieškoti, nes čia yra „Top 16“ rungtynės. Be to, pirmas rungtynes išvykoje apmaudžiai pralaimėjome. Sezonas iki šiol gerai klostėsi, todėl nesinorėjo visko sugadinti. Jei būtume pralaimėję ir šias rungtynes, jau būtų ne taip gerai. Dar nieko nepadarėme, bet džiaugiamės, kad iškovojome pergalę.

Dabar svarbios kiekvienos rungtynės, gal todėl jos buvo tokios nervingos. Pradžioje nesisekė ir mums, ir varžovams. Nemanau, kad mačas labai patiko žiūrovams. Tačiau pergalė yra pergalė. Geriau negražiai laimėti, nei gražiai pralaimėti.  Be to, mus palaikė namie sirgaliai – kai yra toks spaudimas, tikiu, čia žaisti visiems sunku.

Antrajame kėlinyje pasipylusias klaidas siečiau su psichologija. Jei būtume laimėję pirmą mačą išvykoje, gal rankos būtų buvusios laisvesnės, nebūtų slėgusi tokia įtampa“, – analizavo rezultatyviausias mačo žaidėjas M.Kuzminskas.

Savo gero pasirodymo jis nesureikšmino. „Taip, šios rungtynės man buvo vienos geriausių, nes laimėjome „Top 16“ etape. Tačiau visi nuopelnai priklauso treneriui. Mano žaidimą turi vertinti kiti, nes aš esu labai savikritiškas. Neįdėjau, neįmečiau tritaškių – visada galima geriau“, – kukliai sakė jaunasis „Žalgirio“ puolėjas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius