Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 07 27

Kraustantis į „Žalgirį“ – jausminga naujoko iš Argentinos žinutė

Kauno „Žalgirio“ naujoko jausmai buvusiai komandai po kelių dienų sugulė į emocingą instagramo įrašą. Prieš prisijungdamas prie žaliai baltų stovyklos, 27-erių 201 cm ūgio krepšininkas paliko jausmingą žinutę Vitorijai.

„Po kelių neaiškumo dienų ir kelių valandų beprotystės, dabar jau šiek tiek ramesnis galiu pasakyti: AČIŪ, – instagrame rašė P.Garino. – Ačiū visiems tiems žmonėms, kurie priėmė mane išskėstomis rankomis ir nuo pirmos dienos su visa ta man parodyta meile ir pagarba leido čia jaustis kaip namie.

Ačiū visiems tiems, kurie žinojo, kaip mane palaikyti man geromis, o svarbiausia – blogomis akimirkomis, kai pagautas pykčio ir skausmo norėjau viską išmesti per langą.

Ačiū visam šiam miestui, kuris man leido čia užaugti kaip asmenybei, geriau save suprasti ir pasimokyti iš daugybės situacijų.

Ačiū Vitorijai, kurioje galėjau pradėti savo nedidelę šeimą.

Ačiū visiems tiems žmonėms, kuriuos sutikau per tuos trejus metus. Neišvardinsiu čia jų atskirai, nes tas sąrašas būtų tiesiog labai ilgas. Bet jie žino, kad mano širdyje visada užims jos dalelę.

Ačiū tau labai, Vitorija, mes dar pasimatysime.“

Po šiuo įrašu palaikymo žinutes krepšininkui siuntė Argentinos žvaigždės Facundo Campazzo, Carlosas Delfino ir Nicolas Laprovittola.

P.Garino prie Vitorijos „Baskonia“ ekipos prisijungė 2017-ųjų rugsėjo 1-ąją ir čia praleido trejus pirmuosius savo karjeros Europoje metus.

Prieš tai, baigęs NCAA, jis metus žaidė G lygoje ir išbėgo ant NBA parketo penkiems mačams su „Orlando Magic“ marškinėliais.

2020-ųjų vasarą P.Garino su „Baskonia“ pirmą kartą tapo Ispanijos čempionu, tiesa, pats dėl traumos komandai padėti negalėjo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius