Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 01 06

Krito dar vieno Eurolygos trenerio galva: darbo neteko „Žalgirio“ sirgalių skalpuotas specialistas

Eurolygos klubų vadovai šį sezoną nepasižymi kantrybe. Miuncheno „Bayern“ klubas įpusėjus sezonui atleido vyriausiąjį trenerį Dejaną Radonjičių, kuris tapo jau penktuoju darbo netekusiu specialistu iš Eurolygos.
Dejanas Radonjičius
Dejanas Radonjičius / Josvydo Elinsko / 15min nuotr.

49-erių juodkalnietis prie Bavarijos krašto klubo vairo stojo 2018-ųjų balandį ir su „Bayern“ dusyk laimėjo Vokietijos čempionatą.

Praėjusiame sezone Miuncheno ekipa Eurolygoje iškovojo 14 pergalių ir liko netoli atkrintamųjų varžybų, tačiau šiemet D.Radonjičiaus kariaunai sekėsi sunkiau – per pirmąjį varžybų ratą „Bayern“ laimėjo vos 6 rungtynes iš 17 ir rikiuojasi 15-oje vietoje.

Itin slogiai ši komanda atrodė pastaruoju metu, kai prieš Kauno „Žalgirį“ ir Belgrado „Crvena zvezda“ pralaimėjo atitinkamai 25 ir 30 taškų skirtumais.

Iš viso „Bayern“ šį sezoną jau šešerias rungtynes pralaimėjo bent 22 taškais.

„Žalgirio“ gerbėjams D.Radonjičius geriausiai įsiminė kaip žymiosios frazės „Ar tai įmanoma?“ autorius.

Ją juodkalnietis pasakė po pernykščių rungtynių „Žalgirio“ arenoje, kuomet nepatikėjo vis dar egzistuojančiais kauniečių šansais patekti į Eurolygos ketvirtfinalį.

Šie ne tik egzistavo, bet ir virto realybe – šešias paskutines reguliariojo sezono rungtynes laimėję kauniečiai įšoko į benuvažiuojantį atkrintamųjų traukinį.

Prieš D.Radonjičių, Eurolygoje buvo atleisti dar keturi specialistai – Pirėjo „Olympiakos“ atsisakė Davido Blatto paslaugų, Atėnų „Panathinaikos“ įteikė atleidimo lapelį Argyriui Pedoulakiui, „Crvena zvezda“ išsiskyrė su Milanu Tomičiumi, o Vitorijos „Baskonia“ nutraukė sutartį su Velimiru Perasovičiumi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius