Tiesiogiai

Tiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentaraiTiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentarai

2013 10 08

„Lietuvos ryto“ krepšinio klubą papildė Darius Songaila

Lietuvos krepšinio lygos vicečempionas Vilniaus „Lietuvos rytas“ į Eurolygą žengs tvirtesnis. Savaitgalį kelialapį į prestižiškiausią Senojo žemyno krepšinio klubų turnyrą iškovojęs „Lietuvos rytas“ sukirto rankomis su buvusiu Lietuvos rinktinės krepšininku Dariumi Songaila.
Darius Songaila
Darius Songaila / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.

35 metų 206 cm ūgio puolėjas su „Lietuvos rytu“ pasirašė vienerių metų trukmės kontraktą. Beje, D.Songaila anksčiau yra minėjęs, kad norėtų karjerą baigti Lietuvoje.

D.Songaila praėjusį sezoną puikiai žaidė Ukrainoje, kur vilkėjo Donecko „Doneck“ ekipos marškinėlius. Europos taurės turnyre jis pelnydavo po 13,8 taško ir atkovodavo po 5,3 kamuolio. VTB Vieningosios krepšinio lygos turnyre jis į varžovų krepšį įmesdavo po 16,7 taško bei sugriebdavo po 6,5 kamuolio, o Ukrainos čempionate lietuvis vidutiniškai įmesdavo po 15,9 taško ir atkovodavo po 6,3 kamuolio.

D.Songaila anksčiau yra minėjęs, kad norėtų karjerą baigti Lietuvoje.

D.Songaila per savo karjerą vilkėjo ne vienos NBA komandos marškinėlius. Jis atstovavo Sacramento „Kings“, Čikagos „Bulls“, Vašingtono „Wizards“, Naujojo Orleano „Hornets“ ir Filadelfijos „76ers“ komandoms.

„Šiemet buvo pora komandų, kurios domėjosi manimi. Iškart po sezono man paskambino agentas ir sakė, kad yra keletas ekipų. Skambino ir vadybininkai iš klubų, kuriems anksčiau atstovavau. Klausė, ar mane domintų galimybė sugrįžti į NBA, tačiau aš pasakiau, kad ne“, – anksčiau lrytas.lt teigė D.Songaila.

Europoje D. Songaila žaidė Maskvos CSKA (Rusija), Stambulo „Galatasaray“ (Turkija), Valjadolido „Blancos de Rueda“ ir „Doneck“ klubuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius