Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 01 14

M.Grigonis apie žaidimą Maskvoje prie žiūrovų: „Kiek buvo smagu, pamatysime prasitestavę“

Trečiadienio vakarą Kauno „Žalgirio“ krepšininkai 73:83 krito Maskvoje prieš žvaigždėmis perpildytą CSKA bei užbaigė pergalingą šešių laimėjimų atkarpą Eurolygoje. Lietuvos čempionai „Megasport“ arenoje žaidė sirgalių akivaizdoje, o tai jiems kelia dvejopus jausmus.

Pastarąjį kartą sirgalių akivaizdoje žalgiriečiai žaidė lapkričio 6-ąją dieną, kai dvikovą prieš karališkąjį Madrido „Real“ Nemuno saloje stebėjo 239 žiūrovai.

Vakarykštę Martino Schillerio kariaunos nesėkme pasibaigusias rungtynes „Megasport“ arenoje stebėjo daugiau nei 10 kartų daugiau žiūrovų – 3120 – tarp kurių buvo matyti ir žaliai balta spalva apsirėdžiusių „Žalgirio“ fanų.

„Smagu, nežinau, kiek čia jų buvo, bet tiek žiūrovų dažnai dabar nebūna, ypač pandemijos metu. Žiūrėsime, kai prasitęstuosime, kokie rezultatai bus, kiek iš tikrųjų buvo smagu. Bet tikrai su žiūrovais žaisti yra smagiau“, – sakė Marius Grigonis, su 16 taškų tapęs rezultatyviausiu žalgiriečiu Maskvoje.

Komandos lyderiui pritarė ir trečiąjį sezoną „Žalgiryje“ rungtyniaujantis amerikietis Thomasas Walkupas, CSKA komandai atriekęs 14 taškų bei ženkliai prisidėjęs prie spurto ketvirtajame kėlinyje.

„Nuostabu, – sakė Th.Walkupas. – Tribūnose buvo smagu matyti ir žalios spalvos. Smagu, kad net ir čia matėme didelę grupę „Žalgirio“ gerbėjų. Einant tuneliu, girdėjau, kaip jie šaukė „ačiū“. Labai malonu tokioje vietoje pamatyti žalią spalvą.“

VIDEO: M.Grigonis: „Matome, ko mums trūksta“

Willo Clyburno ir Danielio Hacketto neturėję aikštelės šeimininkai pirmavo visas rungtynes. Trečiojo kėlinio viduryje jie turėjo 18 taškų persvarą, tačiau charakterį parodę „Žalgirio“ žaidėjai surengė varžovų krepšio šturmą ir buvo priartėję iki 3 taškų.

Vis dėlto lemiamu metu geresnį žaidimą pademonstravo CSKA trenerio Dimitrio Itoudžio kompanija.

„Matome, ko trūksta, – sakė M.Grigonis. – CSKA pasiėmė 15 kamuolių. Sunku, kai taip apstumdo. Geri jie yra, bet galėjome kabintis į rungtynes, tačiau viena kita klaida... Kai mažesnės komandos atvažiuoja, siekdamos pergalės prieš CSKA, turi sužaisti tobulai. Bet mes to nepadarėme. Mes turime žiūrėti į kitas rungtynes, kurios bus labai svarbios.“

Kitas rungtynes „Žalgiris“ žais jau rytoj Sankt Peterburge, kur jų lauks žvėrišką formą pastaruoju metu demonstruojantis „Zenit“ centras iš Lietuvos Artūras Gudaitis.

„Svarbiausia gerai pavalgyti ir pasiilsėti. Daugiau nieko. Susitvarkyti galvą ir žiūrėti į priekį“, – ramiai kalbėjo karjeros sezoną žaidžiantis 26-erių kaunietis.

Rungtynių Sankt Peterburge startas – penktadienį 19 val. Lietuvos laiku.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius