Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 01 04

Marius Grigonis apie teisėjus: „Galėtų leisti normaliai sužaisti“

Po šešių iš eilės CSKA tritaškių Kauno „Žalgiris“ sugebėjo pakelti aukštyn galvas ir persverti rungtynes, kuriose, atrodė, niekas nesiklijavo. Stebuklingo spurto autorius – tris tritaškius laiku ir vietoje pataikęs Marius Grigonis. Tačiau rungtynių pabaigoje kauniečiai skaudžiai krito. „Mes taip pat su visais mušamės, bet gale krentame mes“, – nusivylęs po mačo kalbėjo M.Grigonis.
Marius Grigonis
Marius Grigonis / Josvydo Elinsko / 15min nuotr.

Rungtynių pradžia varė į neviltį. CSKA pataikė šešis tritaškius iš eilės, o „Žalgirui“, atrodo, nesigavo niekas.

13 taškų deficitą (15:28) panaikinęs Kauno „Žalgiris“ trečiojo kėlinio pabaigoje šovė į priekį. Po dviejų Mariaus Grigonio tritaškių ir Derricko Waltono baudos metimų prieš lemiamą kėlinį jau pirmavo „Žalgiris“ 59:55.

„Gerai susigynėme ir tada daugiau pasitikėjimo puolime. Arti buvome, o rezultatas vėl tas pats... Reikia kažkada išlaikyti žaidimą visas 40 minučių“, – apie permainingas rungtynes kalbėjo gynėjas.

Ketvirtasis kėlinys pareikalavo visų nervinių ląstelių darbo. Čia ir vėl priėjo Marius Grigonis. Jo tritaškis iš krašto leido pirmauti, bet rungtynių pabaigoje skirta nesportinė pražanga Derrickui Waltonui galutinai pražudė.

„Apie teisėjus negaliu nieko sakyti. Yra kaip yra. Nežinau, gal dabar taip traktuoja, kad už viską nesportines duoda. Tokios taisyklės. Aišku, skaudu. Galėtų leisti sužaisti normaliai“, – su apmaudu apie teisėjų darbą kalbėjo M.Grigonis.

Paklaustas, ar tai buvo skaudžiausias sezono pralaimėjimas, M.Grigonis purtė galvą: „Prieš „Gran Canaria“ buvo skaudesnis pralaimėjimas.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius